USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Динамо» без проблем обіграло «Минай» та вийшло в фінал Кубка України

17 Червня 2020 15:55
Київське «Динамо» завдяки дублю Мікеля Дуелунда без проблем обіграло закарпатський «Минай» в півфіналі Кубка України, пробившись до фіналу – 2:0.

Команди підходили до цього матчу в різній готовності: якщо «Динамо» вже зіграло кілька ігор в чемпіонаті, то «Минай» останній офіційний матч провів в березні. Перевагою закарпатської команди були лише рідні стіни. Навіть попри заборону відвідин матчу вболівальниками, вони зібралися довкола стадіону, споглядаючи гру крізь паркан.

«Динамо», маючи статус фаворита, активніше розпочало поєдинок, створивши кілька небезпечних моментів. Вже на 9 хвилині кияни відкрили рахунок, розігравши атаку через правий фланг – Караваєв віддав на Дуелунда, а легіонер динамівців пробив прямо в кут воріт «Минаю», увірвавшись до штрафного – 0:1.

Попри пропущений гол, минайці не знітились, намагаючись вибігати в контратаки, але захист «Динамо» вдало стримував ці атакувальні потуги господарів поля. Щоправда, кілька ударів по воротах Бойка закарпатці все ж завдали.

Натомість кияни поки не поспішали нагнітати ситуацію на полі та добивати «Минай», проте вибігши в контратаку, «Динамо» заробило пенальті на 27 хвилині – голкіпер Попович зніс автора першого голу Дуелунда. До точки підійшов Соль, але пробив зовсім невдало, не зумівши подвоїти перевагу. Після моменту з пенальті команда зі столиці більше контролювала м‘яч, і на 39 хвилині це принесло результат. Андрієвський поборовся поблизу штрафної «Минаю» та передачею вивів Дуелунда на побачення з голкіпером, якого данець без проблем переграв, оформивши дубль – 0:2.

По перерві активніше заграли саме господарі поля, двічі пробивши по воротах Бойка. Однак гол забило «Динамо», щоправда взяття воріт Вербича Монзуль не зарахувала через офсайд.

Після цього гра не рясніла гольовими моментами – «Динамо» не поспішало забивати третій гол, а в« Минаю», який хоч хотів переломити хід гри, мало що виходило. Однак запам'ятався епізод, коли гравці «Минаю» вимагали поставити пенальті за гру рукою Краваєва. Монзуль пенальті не призначила, але між футболістами обох команд виникла штовханина, яку арбітр зуміла заспокоїти жовтими картками.

Лише в додатковий час в минайців був небезпечний момент, але м'яч влучив у стійку.

У підсумку, «Динамо» перемогло «Минай» з рахунком 2:0. В іншому півфіналі між собою зіграють «Маріуполь» та полтавська «Ворскла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus