USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Шахтар» у серії пенальті вибив «Динамо» з Кубка України

7 Квітня 2019 20:48
В основний час та в екстра-тайми київське «Динамо» та донецький «Шахтар» не зуміли визначити переможця, тож доля путівки в півфінал Кубка України вирішувалася у серії післяматчевих пенальті, в якій більш точнішими були гравці донецької команди.

Матч відбувся 7 квітня на стадіоні ОСК «Металіст» у Харкові.

Вже на 9 хвилині матчу у штрафному гірників виникла пожежа, після якої м‘яч відскочив до Дениса Гармаша – Денис з-за меж штрафної гарматним ударом відправив м‘яч у ворота П‘ятова – 0:1. На 21 хвилині Тайсон мав шанс зрівняти рахунок, однак м‘яч після його удару влучив у поперечину воріт киян.

За 7 хвилин до завершення основного часу першого тайму «Динамо» отримало можливість пробити штрафний з дальньої дистанції: Циганков не став подавати, а вирішив завдати удару, втім поцілив у стійку.

На початку другого тайму «гірники» створили кілька небезпечних нагод для того, аби зрівняти рахунок, однак Бойко щоразу парирував удари гравців донецької команди.

На 57 хвилині Кадар зробив дитячу помилку, після якої Тайсон його обікрав та відпасував на Мораеса - новоспечений українець розстріляв пусті ворота «Динамо» - 1:1.

Вже через 4 хвилини Гармаш підвів «Динамо», отримавши другу жовту та в підсумку червону картку, підштовхнувши Мораеса. Проте «гірники» перебували у більшості: Мораес зробив небезпечний підкат проти Шапаренка і отримав другу жовту.

Відзначимо, що в основний час команди не змогли вирішити питання виходу в півфінал Кубка України, тож мали зіграти ще два тайми по 15 хвилин. Однак і в екстра-таймах команди також не забивали, все мала вирішити серія пенальті. У серії одинадцятиметрових більш точними були гравці донецького «Шахтаря». Таким чином, донецька команда вийшла до півфіналу Кубка України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus