USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» поступилося «Аяксу» у плей-офф Ліги чемпіонів

22 Серпня 2018 23:54
Пропустивши 3 голи у першому таймі, київське «Динамо» не зуміло нав’язати боротьбу амстердамському «Аяксу» у другій половині зустрічі та поступилося у першому матчі плей-офф Ліги чемпіонів з рахунком 3:1.

Матч відбувся 22 серпня на «Амстердам-Арені» в Нідерландах.

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів у важкому двоматчевому протистоянні київське «Динамо» здолало чеську «Славію»: на виїзді кияни не втримали нічию – 1:1, а у домашньому поєдинку отримали перемогу з рахунком 2:0. Втім сьогодні динамівцям протистояв більш грізний суперник – гранд нідерландського футболу «Аякс». Саме ця команда є останньою перешкодою киян перед груповим етапом Ліги Чемпіонів.

Старт поєдинку виявився відверто невдалим для української команди – на 2 хвилині Зієх скинув м’яч на Ван де Бека, а той другим дотиком «прошив» Бойка – 1:0. Окрилені стартовим успіхом господарі продовжили атакувати, але розвинути перевагу футболістам «Аяксу» не вдалося. На 15 хвилині Кадар міг зрівнювати рахунок, але його удар з кута воріт потягнув воротар, а вже за мить після подачі кутового той же Кадар скинув на Кенджору, який після дотику воротаря відправив м’яч у ворота суперників.

«Динамо» могло виходити вперед, але удар зі штрафного від Пиварича парирував Онана. Команди почергово перебирали ініціативу, однак на 35 хвилині Зієх взяв гру на себе та пробив з-за меж штрафної. Здавалося, що Бойко парирує цей удар, однак його дезорієнтував дотик Кадара, який підправив м’яч у кут своїх воріт – 2:1. А наприкінці першої половини зустрічі у ворота «Динамо» залетів третій м’яч: Тадіч першим дотиком замкнув простріл від Тальяфіко – 3:1, тож саме з таким рахунком команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі розпочалася з атак господарів, вже згодом « Динамо» вирівняло гру, однак до серйозних моментів справа так і не доходила. «Динамо» потрібно було посилювати гру, однак на лаві запасних у киян серед гравців атакувального плану був лише молодий нападник Русин.

На 70 хвилині Циганков заробив небезпечний штрафний, який сам і взявся його пробивати, однак удар зі стандарту пролетів значно вище воріт. Через три хвилини Гунтелар міг робити рахунок непристойним, втім м’яч після його удару потрапив у поперечину. Кияни ледь не скоротили рахунок, але небезпечний простріл Кенджори на 79 хвилині ніхто з партнерів замкнути не зумів. Останні десять хвилини зустрічі кияни більше контролювали м’яч, втім серйозних моментів динамівці так і не створили, до того ж кияни знову могли пропустити – Зієх поцілив у стійку воріт Бойка.

Отож, у виїзному поєдинку плей-офф Ліги чемпіонів київське «Динамо» поступилося нідерландському «Аяксу» з рахунком 3:1. Тож для того, аби вийти у груповий раунд найпрестижнішого європейського турніру, киянам необхідно забивати два м’ячі і при цьому залишати свої ворота сухими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus