USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Динамо» вилетіло з Ліги чемпіонів

29 Серпня 2018 07:00
Київське «Динамо» зіграло в нульову нічию у другому матчі плей-офф Ліги чемпіонів, однак поступилося за підсумками двох поєдинків з рахунком 3:1. Відтак, єврокубковий сезон кияни продовжать у Лізі Європи.

Матч відбувся 28 серпня на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві.

Нагадаємо, пропустивши 3 голи у першому таймі, київське «Динамо» не зуміло нав’язати боротьбу амстердамському «Аяксу» у другій половині зустрічі та в підсумку поступилося у першому матчі плей-офф Ліги чемпіонів з рахунком 3:1.

Вже зі стартових хвилин динамівці намагалися нав’язати швидкий футбол суперникам та одразу ж після відбору м’яча організовували атаку. На 5 хвилині Вербич ледь не переправив м’яч у ворота після пасу від Циганкова, однак Онана в останній момент викинув руку та переправив «кулястого» на кутовий – чи не найнебезпечніший момент української команди у першому таймі. За 8 стартових хвилин кияни подали 3 кутові, однак кожного разу м’яч летів в руки голкіпера нідерландців. Ван де Бек після подачі пробивав головою – невдало, футболісти «Аякса» після стартового тиску від киян потрохи оговтувалися.

Здавалося, що на 15 хвилині ситуація для «Динамо» зовсім ускладнилася: Кенджора сфолив на Де Лігті, і рефері поставив пенальті. До «точки» підійшов Тадич, однак, розвівши Бойка та м’яч по різних кутах, він поцілив у стійку та незграбно зіграв на добиванні. Після нереалізованого пенальті нідерландці продовжили атакувати, насідаючи на ворота динамівців.

Кияни намагалися вибігати в контратаки, однак до серйозних моментів справа не доходила. На 31 хвилині після подачі з кутового та скидки від Блінда Хунтелар з розвороту ледь не переправив м’яча у кут воріт Бойка – пощастило киянам у цьому моменті. Згодом Зієх після забігання вирізав пас на ван де Бека, однак той не зумів поцілити у ворота.

На 43 хвилині рахунок у матчі міг бути відкритим, втім Бойко вдало зіграв на виході та парирував удар Хунтелара. Тож перший тайм завершився із нулями на табло, хоча варту відзначити велику кількість моментів в «Аяксу».

Вже через сім хвилин після старту другої половини зустрічі Бойко потягнув «мертвий» удар Мазраві в самісінький кут воріт. Нідерландці продовжували атакувати ворота динамівців після перерви. На 55 хвилині каркас воріт вдруге зіграв на користь динамівців – Зієх завдавав небезпечного удару зі стандарту. На 63 хвилині Супряга міг переправити м’яч в ворота, однак не зумів дотягнутися до «кулястого».

За 10 хвилин до закінчення матчу Бойко вкотре врятував киян у цьому матчі, відбивши ногою удар Хунтелара.

Отож, за підсумками двох поєдинків «Динамо» поступилося нідерландському «Аяксу» та продовжить євро кубковий сезон у груповому етапі Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 29 Серпня 2018 09:37
Динамо це рівень максимум України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus