USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» у мегаматчі вибило «Шахтар» з Кубка України

30 Жовтня 2019 22:15
Фантастичні голи, вилучення, сутички на полі та овертайм – саме таким було українське класичне дербі між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» в 1/8 Кубка України. Втім, саме кияни вирвали перемогу в овертаймі та пройшли у чвертьфінал.

Матч відбувся 30 жовтня на НСК «Олімпійський» в Києві.

У першому таймі «Динамо» виглядало агресивніше за «Шахтар», завдавши у перші 20 хвилин 5 ударів по воротах донеччан. А рахунок у матчі просто феєричним ударом відкрив Сергій Сидорчук: капітан динамівців пробив з-за меж карного майданчика, і м’яч за фантастичною траекторією опустився в кут воріт Пятова – 1:0. Відзначимо, що в першій половині зустрічі небезпечно фолив Степаненко, відверто б’ючи суперника ззаду по ногах, але арбітр оцінив цей фол лише жовтою карткою.

На початку другого тайму донецька команда намагалася забрати ініціативу, однак це в «гірників» не дуже вдавалося, адже кияни продовжували нав’язувати свою гру. Лише в останні 10 хвилин «Динамо» віддало ініціативу донеччанам, намагаючись зберегти переможний рахунок. Проте на 89 хвилині арбітр дав червону картку Шепелєву за аналогічне порушення правил, що й у Степаненка у першому таймі.

«Шахтар» в додатковий час оточив карний маданчик киян і все ж зумів зрівняти рахунок та перевести рахунок в овертайм – Степаненко після кутового класно спіймав м’яч на ногу та поцілив у кут воріт Бущана.

В овертаймі арбітр урівняв склади, давши другу жовту Тарасу Степаненку. А на 110 хвилині після подачі кутового Де Пени Попов головою вколотив м’яч у ворота «Шахтаря», вирвавши перемогу для своєї команди.

З цією перемогою київське «Динамо» проходить у чвертьфінал Кубка України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus