USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Динамо» не оскаржуватиме результат матчу з «Шахтарем»

10 Квітня 2012 10:05
Київське «Динамо» не буде оскаржувати результат матчу з «Шахтарем».
Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, коментуючи заяву тренера Юрія Сьоміна про те, що «Динамо» подасть протест на результат матчу, - повідомляє Чемпіон.
Ігор Суркіс зазначив: «Якщо мова про те, щоб оскаржити результат матчу, то це виключено. Адже, будь такі протести можливі, команди не погоджувалися б із наслідками кожної другої гри, а то і кожної першої».
«Можу зрозуміти нашого головного тренера: він давав інтерв'ю на емоціях, які після такої насиченої подіями гри ще не вщухли. А я навмисно узяв паузу, не даючи жодних коментарів по гарячих слідах: хотілося послухати думки фахівців, із холодною головою переглянути відео неоднозначних епізодів», - продовжив президент «Динамо».
«Коментувати суддівство, як і раніше, не схильний – принаймні до того часу, поки свою позицію щодо події не висловить синьйор Колліна. У нашій країні немає людини з більш авторитетною думкою в цій області», - заявив Суркіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
футболіст Показати IP 10 Квітня 2012 10:38
Наскільки мені відомо, рішення судді оскарженню не підлягає . От суддю звільнити --- можуть . та йому вже байдуже, бабла взяв стільки , що йому на все життя вистачить...
П’єр-луїджі в коліно до футболіст Показати IP 10 Квітня 2012 11:28
Ти думаєш він зі своїм начальством не ділиться? В суддівський комітет і в федерацію відкатів не відкачує? Такщо не так багато йому лишається. Треба розуміти арбітрів, берегти їх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus