USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Директор «АвтоПаркСервісу» вирішив звільнитися

28 Грудня 2016 17:45
Керівник підприємства, чистий прибуток якого цьогоріч становив лише 18 тисяч гривень, вирішив піти з посади. Роботу «АвтоПаркСервісу» депутати визнали незадовільною.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Луцької міськради 28 грудня.

У рамках звіту про діяльність підприємства за підсумками 9 місяців цього року, директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк повідомив, що підприємство заробило 448,5 тисячі гривень, витрати становили 430 тисяч. Фінансовий результат року таким чином становив 18,4 тисячі гривень. Він зауважив, що якби підприємству повернули кошти за двох мобілізованих працівників, це дозволило б отримати додаткових 60 тисяч гривень прибутку.
На запитання депутатів про штат підприємства він розповів, що у складі «АвтоПаркСервісу» працюють 16 осіб, двоє з яких перебувають зараз на військовій службі. Паркомат, що був запушений в роботу, дозволив заробити протягом двох з половиною місяців 11,3 тисячі гривень паркувального збору.

На запитання члена фракції «УКРОП» Юрія Безпятка про роботу евакуатора він відповів, що взятий в оренду евакуатор виявився не потужним, тож його повернули власнику для заміни маніпулятора на потужніший. Евакуатор досі не повернули підприємству.

Депутат Павло Данильчук поцікавився в керівника підприємства, яка мотивація спричинила його рішення про звільнення. Олександр Мартинюк відповів, що рішення залишити підприємство було його внутрішньою мотивацією. Окрім цього, він визнав, що припустився помилки, не надавши для ознайомлення депутатам договори щодо бронювання місць паркування.

Депутат Андрій Козюра зауважив, що члени профільної комісії намагалися розібратися в роботі підприємства і мали зауваження до штату, у якому працюють заступник директора і два бухгалтери. Також він зазначив, що 260 паркувальних місць, за якими укладені угоди та 75 місць авторинку за ціною 30 гривень за місце повинно було б принести 1,025 мільйона гривень, а не 448 тисяч. Щодо встановлення паркоматів, з його слів, це є заслугою не керівника підприємства, а міського бюджету, який дотує підприємство. За кошти, які підприємство могло б заробити, на його думку, воно могло б придбати шість паркоматів. Зі слів Олександра Мартинюка, завантаженими є до 150 паркувальних місць.

Депутати вирішили взяти до уваги інформацію директора «АвтоПаркСервісу» та визнати роботу підприємства незадовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Грудня 2016 20:55
мало накрав
Знавець Показати IP 29 Грудня 2016 06:23
Почекайте, а повна перевірка діяльності комунального підприємства? Як це - взяв і звільнився? Нема кому відповідати? Григоренко чудив, а цей "пахарь" просто звільниця? Прижати до ногтя і стільки інформації видасть і на Нещанську, і на свою дружину-касира, і на Григоренка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus