USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Хто має право безкоштовно паркуватися на платних парковках Луцька

9 Листопада 2016 16:30
Хто має право безоплатного паркування на платних парковках міста і в яких випадках не потрібно платити за стоянку автомобіля, розповіли в КП «Автопарксервіс».

Про це йшлося під час прес-конференції щодо розвитку паркування у Луцьку 9 листопада.

Керівники комунального підприємства, яке займається впорядкуванням паркування у Луцьку, розповіли, що у місті є лише два оператори паркування – власне, КП «Автопарксервіс», яке обслуговує першу в місті комунальну платну парковку на вулиці Карпенка-Карого, та ПП «Ельбе УА», яке обслуговує платну парковку, яку нещодавно відкрили на Замковій площі. Окрім цього, платну парковку планують відкрити на вулиці Кривий Вал, де вже затвердили схему організації дорожнього руху що і залишилося лише затвердити тариф та встановити паркомат. Таким чином планують розвантажувати візовий центр.

Як наголосив директор КП «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк, інших операторів паркування у місті немає, тому якщо у водіїв, особливо біля ринків, просять гроші за парковку без паркомату, водій має повне право відмовитися від послуг і не платити.


Заступник керівника підприємства Анатолій Носалюк зауважив щодо питання безплатного паркування представників пільгових категорій населення, що право паркуватися безплатно мають лише особи з інвалідністю (порушеннями опорно-рухового апарату). Для такої категорії населення передбачено 10% місць на платних парковках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міліціонер Показати IP 9 Листопада 2016 17:35
депутати, прокурори та їхні к*рв*...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus