USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директор інтернату на Волині не розуміє, чому її називають зрадницею

23 Квітня 2014 13:35
Причину звернення депутатів Іваничівської районної ради до голови обласної ради з проханням звільнити з посади директора Іваничівської школи-інтернату Людмилу Лазаренко не змогли з’ясувати під час засідання комісії Волиньради.

Звіт директора Іваничівської школи-інтернату слухали під час засідання постійної комісії обласної ради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації, що відбулося 23 квітня.

Директор навчального закладу та депутат Іваничівської районної ради Людмила Лазаренко зазначила, що здивована зверненням, яке підписали 24 депутати, адже, з її слів, це питання не розглядали під час сесій райради. Ті, хто поставив підпис під зверненням до Валентина Вітра, на її думку, не має стосунку до навчального закладу та її професійної діяльності. Вона припускає, що причиною могла стати її політична діяльність. Людмила Лазаренко повідомила, що у результаті атестаційної експертизи встановили, що освітня діяльність у навчальному закладі проводиться на достатньому рівні, у березні минулого року обласне управління освіти та науки провело фронтальну перевірку з комплексного вивчення управлінської діяльності дирекції Іваничівської школи-інтернату. Рівень управлінської діяльності, з її слів, визнали достатнім. Директор розповіла, що не мала конфліктів із депутатами районної ради.

«Звернення до голови обласної ради підписали 24 депутати, яких вибрали виборці Іваничівського району. Вказано, що Ви зрадили виборців і не можете працювати на цій посаді. Ви можете це заперечити чи обґрунтувати, чому вони звернулися?», - запитав Людмилу Лазаренко голова комісії Роман Карпюк.

Директор відповіла, що обґрунтувати звернення не може, адже воно було для неї несподіванкою.

Роман Карпюк закликав колег виважено прийняти рішення та нагадав, що декілька років тому Людмила Лазаренко буда виключена з ВО «Батьківщина» за порушення партійної дисципліни. Пропозицію Романа Карпюка винести питання на розгляд сесії обласної ради члени комісії не підтримали, натомість вирішили створити виїзну комісію, яка відвідає заклад та ознайомиться із думкою членів трудового колективу та депутатів райради. Планують здійснити комплексну перевірку роботи Людмили Лазаренко на її посаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
БЮТ Показати IP 23 Квітня 2014 16:16
Виключена з ВО «Батьківщина» за порушення партійної дисципліни. Точніше, мала бажання стати депутатом ВР, а Пустий цвіт цього не хотів, бо може сам перший дуже хоче, хоча й цвіт пустий. Оце і вся провина.
вона Показати IP 23 Квітня 2014 17:07
просто вміє робити що сказали.. вчому вона винувата? а ми в чому що те все дивились иа частково дивимся,вимушенно..ті в славянсках та краматорсках дивились більше-вот результат..може піде пані попрацює простою чи на приватне дЕСЬ?ЧИ РЕХФЕРЕНДУМ ТРЕ?
Анна Показати IP 28 Січня 2015 11:49
Лазаренків топить Марчук В.В.який спить і бачить зайняти її місце,він 40 років живе на материній шиї,та думає що жінка яка проробила 30 років в пед.колективі стане поганою для всих. Чому військовий комісар не призиває його до мобілізації,нехай повоює за нашу Україну... та не страдає плітками про добру,чесну,благородну людину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus