USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Директор «Парків і скверів Луцька» отримав на горіхи за нескошену траву

15 Червня 2021 11:31
За неналежно виконану роботу працівників КП «Парки та сквери міста Луцька» можуть покарати керівника підприємства.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді. Міський голова Ігор Поліщук висловив незадоволення тим, як доглядаються міські зелені зони. Він зауважив: міська рада виділяє достатньо коштів, а ось роботу працівники виконують неякісно.

«Мені не подобається, як доглядаються наші парки. Я приходжу в парк, а там є місця, де не скосили траву. При такому фінансуванні, яке вам виділяється з міського бюджету, це неприпустимо. Один чоловік стоїть працює, четверо спостерігають – його морально підтримують. То яка ефективність робочого часу? Для чого ці четверо людей там стоять, хто контролює їхню роботу? Є у вас відповідальна людина чи ні? І це постійно така картина», - звернувся він до директора підприємства, яке опікується міськими парками, Богдана Федончука.

На усунення недоліків директору КП «Парки та сквери міста Луцька» дали кілька днів. А якщо знову зафіксують, що працівники ухиляються від роботи, відповідатиме директор, запевнив міський голова.

«Я ще раз йтиму парком і побачу, що четверо стоять відпочивають, а один працює – ви будете персонально відповідати. Парк має бути в ідеальному стані. Я в п’ятницю буду разом з вами його інспектувати», - резюмував Ігор Поліщук.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бодьо Показати IP 15 Червня 2021 11:51
Батько косять, а я ні, на#... воно мені !
Лучанин Показати IP 15 Червня 2021 15:56
Яка зараз вартість горіхів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus