USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жовтневий центральний парк у Луцьку. Фоторепортаж

9 Жовтня 2019 16:58
Поєднання жовтогарячих та зелених барв, шурхіт опалого листя алеями, прохолодні вітри та спокій: таким постає образі центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у перші тижні жовтня.

В улюбленій зоні відпочинку лучан нині панує осінь – через прохолодну погоду відвідувачів парку у вихідні поменшало, втім, часто родини із маленькими дітьми обирають саме парк як локацію для прогулянок, під час яких можна насолодитися тишею затишних алей, шурхотом опалого листя та погодувати жвавих пернатих жителів каналів парку.

Жовтневий центральний парк культури та відпочинку – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наутся Показати IP 9 Жовтня 2019 17:07
Класні фотки, але осінь є осінь((((((це ж не літо!
Луцьк Показати IP 9 Жовтня 2019 17:47
Чомусь тільки туристи бачать красу нашого міста, а городян завжди щось не влаштовує! Фотки дійсно класні - вилазьте зі своїх сматфонів-комп*ютерів - всі гайда в парк!
синоптик Показати IP 9 Жовтня 2019 18:14
Кожна пора року красива по-своєму. Але нитикам, як хреновій тещі, не вгодиш. Дехто каже, що літо - погана пора року, тому що комарі жалять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus