USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор ВолиньPost’у визнав, що опублікував наклеп на бійця

18 Липня 2017 09:44
Директор волинського інтернет-видання ВолиньPost Юрій Сковорода визнав, що опублікував неправдиву інформацію про захисника Донецького аеропорту, добровольця Георгія Острова, який одним із перших став на захист територіальної цілісності України – мовляв, той ніде не воював.

Вибачення перед волинським кіборгом Юрій Сковорода написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«У своєму дописі на фейсбук від 15 липня я написав, що Georgy Ostrov окрім того, що «воював» з наметами луцьких активістів ніде не воював. Але це не так. Прошу вибачення. Він є справжнім «кіборгом»! Георгій захищав Донецький аеропорт за що був нагороджений нагрудним знаком Спілки учасників бойових дій в АТО ЗАКАРПАТСЬКОЇ області. Країна має знати своїх героїв. Закликаю журналістів написати про бойовий шлях Георгія Острова, який пройшов пекло війни!», - написав Юрій Сковорода.

Як відомо, Георгій Остров – «Молдован» – проходив службу в селищі Піски поблизу Донецького аеропорту в гарячий та напружений час, листопаді-грудні 2014 року. Нагороджений Всеукраїнською спілкою «Побратими України» із згоди командира 5-го батальйону псевдо «Чорний» та командира 2-ї штурмової роти - Народного Героя України, позивний «Барс», нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» № 963 від 05 травня 2016 року.

15 липня 2017 року видання ВолиньPost опублікувало інформацію про те, що Георгій Остров буцімто погрожував учасникам збору підписів про відкликання депутатів. До того ж у статті зазначалося, що у волинському осередку Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» заявили, що Георгій Островне належить до їхньої організації.

Після виходу статті командир 2 взводу 2 штурмової роти 5 батальйону ДУК «Правий сектор» В’ячеслав Бакулін на псевдо «Сич», який нещодавно розповідав про бойовий шлях Георгія Острова, гостро висловився з приводу «закидів» у бік бойових побратимів Георгія Острова та Аркадія Соломатіна.

«… Ми не будемо далі терпіти, того що так звана ініціативна група і їх медійна підтримка, а саме ВолиньPost та Юрій Сковорода, які в 2014 році «ліпили» з нас героїв, (цілком можливо, що й не заслужено) сьогодні «ліплять» з нас «тітушок», «зрадників», а завтра, можливо, й «сепаратистів», – заявив командир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
уви Показати IP 18 Липня 2017 10:26
ТА ЗА ТАКЕ ПОТРІБНО ПО ПИЦІ БИТИ.....І ЗАКРИТИ ЦЮ ШАРАШКІНУ КАНТОРУ .....ІЗ ЗАМОВНИМИ СТАТТЯМИ .....ХАЙ ІДЕ ВУСЕНКО СУМОЧКУ НОСИТЬ В НЬОГО ЦЕ КРАЩЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ....
123 Показати IP 18 Липня 2017 22:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus