USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Директор луцького стадіону хоче, щоб «Волинь» платила за «комуналку»

13 Серпня 2009 11:47
Директор КП «Луцький стадіон «Авангард» Костянтин Пантік розповів, що окрім 770 гривень середньої зарплати, його працівники підпрацьовують ще й на ФК «Волинь», готуючи до тренувальних ігор футболістів інші майданчики. За це вони отримують ще додаткових 300-400 гривень на місяць. Про це йшлося 13 серпня під час засідання виконкому Луцькради, –  інформує репортер «Волинських Новин».
 
Керманич стадіону загалом розповів про роботу КП «Луцький стадіон «Авангард». Підприємство, за його словами, отримує кошти завдяки оренді веж операторами мобільного зв’язку, оренді підприємцями площ під час проведення футбольних матчів. На «Авангарді» працює 18 людей, а ось у другому кварталі цього року під скорочення потрапило 10 чоловік.
 
У планах директора – встановлення рекламних щитів, підтримка інфраструктури стадіону, залучення до співпраці нових підприємців. Також на підприємстві існує заборгованість по заробітній платі перед працівниками, строком у два місяці.
 
Велику проблему очільник стадіону вбачає в тому, що ФК «Волинь» не сплачує комунальних послуг, а це, «тягне в боргову яму». На думку директора комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард» Костянтина Пантіка, за газ, воду і електрику клуб може заплатити, адже заробітна платня там у 10 разів більша, аніж на «Авангарді». Також пан Пантік розповів, що лише цього місяця змусив ФК заплатити за пральню, послугами якої вони користуються.
 
Секретар Луцькради Анатолій Бірюков зауважив, що хорошою ідею є бігові доріжки на стадіоні. Директор КП зауважив, що наразі для бігових доріжок зроблено «подушку» і засипаний щебінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus