USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Директора Волинського облмуздрамтеатру Анатолія Гливу замінить шоумен Сергій Скулинець

8 Вересня 2022 18:32
Волинський шоумен Сергій Скулинець стане директором Волинського академічного облмуздрамтеатру імені Шевченка.

Його кандидатуру підтримала постійна профільна комісія Волинської облради.

З попереднім директором Анатолієм Гливою облрада вирішила контракт не продовжувати.

Комісія рекомендувала звільнити Гливу з посади і до призначення нового керівника виконання обов’язків директора-художнього керівника покласти на Скулинця, який наразі працює у театрі заступником директора.

У зв’язку із завершенням терміну дії контракту із директором обласного науково-методичного центру культури Любов’ю Рожновою депутати підтримали пропозицію відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності та рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити її із посади і до призначення керівника призначити Любов Рожнову тимчасовою виконувачкою обов’язків директора центру.

У зв’язку із поданою заявою про звільнення члени комісії також рекомендували голові обласної ради звільнити із займаної посади директорку обласної бібліотеки для дітей Наталію Граніч та виконання обов’язків директора покласти на заступницю керівника закладу Людмилу Хілуху.

У зв’язку із завершенням терміну дії контракту із директоркою Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмилою Стасюк депутати рекомендували призначити тимчасовою виконувачкою обов’язків директора Наталію Граніч.

Депутати підтримали пропозицію присутнього на засіданні комісії першого заступника голови облради Юрія Поліщука щодо належного пошанування екскерівників наукової бібліотеки Людмили Стасюк та драмтеатру Анатолія Гливи, за багаторічну сумлінну працю їх буде нагороджено найвищими відзнаками обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Мирко Показати IP 8 Вересня 2022 19:02
Це люта жесть
Таке вже проходили ! Показати IP 8 Вересня 2022 19:05
За ротацією кадрів чітко простежується певне політичне прополювання ! Колись Ющенко 18 тис. держслужбовців звільнив, потім Янукович прийшов і 20 тис, звільнив, а потім пішли корабєльні сосни, фрізієрші, завклубами і сусіди по під'їзду !
Глядач Показати IP 8 Вересня 2022 19:29
Тепер це буде театр-кабаре. Бо пан Скулинець у театральній справі абсолютний нуль.
777 до Глядач Показати IP 8 Вересня 2022 21:30
да он и во всем остальном нуль,его потолок, тамада на свадьбе в селе без клуба.
Іван до 777 Показати IP 9 Вересня 2022 06:32
От чесно, навіть за тамаду його не взяв би. Вбивають інтелігенцію, а саме страшне прагнуть, щоб нова не виросла.
Олена Власюк Показати IP 8 Вересня 2022 20:17
А хто призначає ?
Іван до Олена Власюк Показати IP 9 Вересня 2022 06:34
Дійсно цікаво в чию світлу голову прийшла ця "геніальна" ідея?
Нині... Показати IP 8 Вересня 2022 21:14
...шоумени творять трагікомедію на всіх посадах...
Вадім аніма Показати IP 8 Вересня 2022 23:09
Скулинець ти заслуговуєш на це . хороший ведучий . вічлива і приємна людина професіонал . жаба в людей душить ось і все .
Олексій Показати IP 9 Вересня 2022 06:30
Нарешті наша влада на чолі з паном Палицею ініціювала позитивні зміни в культурі області. Дійсно це найкращий варіант з усіх можливих. Вірю, що З таким досвідом як в пана Сергія наш театр стане найкращим в світі. Знетерпінням чекаю на зміни.
Гальорка Показати IP 9 Вересня 2022 08:36
Ми нє сєєм, нє пашем, нє строім - ми гордімся апщєствєнним строєм ! Бо заприсягнувся на вірнопідданство !
Виборці Показати IP 9 Вересня 2022 10:43
На черзі заміна і народних депутатів !
луцьк Показати IP 9 Вересня 2022 21:52
Друзі! Щоб ми не писали, нічого не зміниться! Останнім часом призначення на керівнв посади в області відбувається щось неймовірне! Ми нічого не змінимо! Ми для влади ніхто! Зачекайте, пізніше оголосять що він Скулинець, переможець конкурсу, який "проводила" обласа комісія!
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2022 14:43
Пан Сергій дуже хороша людина і професіонал з сучасним підходом, підтримую його!
невже Показати IP 13 Вересня 2022 19:13
Скулинець? Верх цинізму... не більше, не менше..."від верхів до низів". Хіба, можливо, цей пан, знаючи, що його бажання "здійсняться", не пропускав жодної вистави, вивчав можливості "втихую"...? А, може, він повернувся зі сходу на ротацію, бо воював за нас, а ми тут ай-я-яй? Хтось знає? ...та, попри все- живи Театр!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus