USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Директорка Володимирської дитячої художньої школи отримала премію Кабміну

22 Грудня 2023 07:15
21 грудня в столиці відбулося нагородження лауреатів премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Її присуджують особам віком до 35 років.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Премії у розмірі 50 тисяч гривень отримали 20 молодих людей, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Серед нагороджених дипломом та нагрудним знаком – директорка Володимирської дитячої художньої школи ім. Миколи Рокицького Катерина Юрчук.
Читати ще: Посол культурної дипломатії: волинському Фаберже вручили міжнародну відзнаку

«Тішимось високими досягненнями нашої землячки і від щирого серця бажаємо Катерині Іванівні подальших звершень на благо громади міста», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Є слова Показати IP 27 Січня 2024 21:25
А що вона зробила ? (((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus