USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Директору департаменту інфраструктури ОДА пригрозили звільненням

26 Березня 2018 12:10
Керівників, які не можуть впоратися з роботою, новий голова ОДА Олександр Савченко готовий звільняти, хоча й не має звички змінювати посадовців. Про це він повідомив під час заслуховування звіту директора департаменту інфраструктури та туризму Івана Мирки.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

Парадним звітом, а не повноцінною доповіддю назвав доповідь директора департаменту інфраструктури та туризму ОДА Івана Мирки голова Волинської ОДА.

Зокрема, голову ОДА не влаштовувало те, що посадовець говорив про бізнес-план.

«Ви склали бізнес-план, і що далі? Я Вас питаю, чи будете латати дороги, а Ви – про бізнес-план», - невдоволено зауважив Олександр Савченко.

Також він відзначив, що хотів би, аби Іван Мирка самотужки орієнтувався у питаннях своєї роботи, а не казав, що за деякими питаннями може доповісти очільник служби автодоріг в області. Так, на питання про запаси матеріалів для ремонту доріг посадовець відповідав, що його може доповнити Анатолій Посполітак.

«Я сподіваюсь, що у вас у туризмі щось краще, ніж по дорогах», - зазначив голова облдержадміністрації, який повідомив, що не має звички змінювати посадовців, але якщо людина не може впоратися з роботою, вона має піти. Він відзначив, що у Луцьку щодня трапляються ДТП, в автопригоди потрапляють маршрутки, на дорогах області сніг сходить разом з асфальтом, деякі з них є вже не дорогами, а напрямками.

«Якщо Ви не підготувалися, мені це нецікаво. Є спеціалісти, які мені це розкажуть», - зазначив голова ОДА.

Насамкінець, він повідомив, що посадовець має час на те, щоб виправитися і наразі його рятує принцип голови ОДА, що полягає в тому, аби нікого одразу не звільняти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Віктор Показати IP 26 Березня 2018 12:18
Пішов розгон...
Оце так до Віктор Показати IP 26 Березня 2018 14:40
людину яка замісь вирішення робочих питань цілими днями сидить у фейсбуці та роздає піар-інтервю всім ЗМІ давно треба звільнити....Чого раніше він такий злий був..бо фейсбука небуло...)))
Старий Василь Показати IP 26 Березня 2018 12:23
Може хоч цей заставить тих обормотів працювати...
Буде толк Показати IP 26 Березня 2018 12:24
Давно пора звільнити людину, яка розбирається в дорогах, як всі інші в космосі......Він вміє лише революції робити і розказувати байки про будівництво доріг ...Зараз має повноваження, хай збудує хоч одну дорогу і тоді розкаже як це...а не 200-300 метрів ремонту в якомусь селі це для нього вже досягення.....
Plum до Буде толк Показати IP 26 Березня 2018 21:17
Людина, про яку ви говорите, вивчала будівництво доріг в Німеччині, де отримала вищу освіту, і виросла в сім'ї дорожника, з юних років вникаючи у всі нюанси цієї роботи. Після його приходу на посаду збудувалась (ремонтом це назвати не можна) дорога на Львів, якої не було вже десять років, і дорога на Володимир-Волинський. По області за останніх пару років було зроблено робіт більше, як за років 15 до того. Схоже, це ви в дорогах розбираєтесь так, як Мирка в космосі.
Знаю лІчно) до Plum Показати IP 27 Березня 2018 21:48
Вадим Слива/Plum )) закінчив Ваня Уні лише в Україні, і то відомо як) а в Німеччині нЄ потянул, погуляв там по обміну (в гостьвій сімї), порозважався, а професії так і не потянув - та й вернули в луцьк, і одразу й женили)) а диплом німецького вузу як не світив так і не світитеме
Таки Да Показати IP 26 Березня 2018 12:28
Хотілося б почути де і в якій області стан доріг кращий за Волинь.
Микола Показати IP 26 Березня 2018 12:31
Так Ваня і не повинен дуже переживати. Бо як появився випадково на цій посаді, то так і піде з неї. Так би мовити без моральних, матеріальних і електоральних втрат .
Олег до Микола Показати IP 26 Березня 2018 14:16
Ваня не просто так появився на цій посаді , він з палкою в балаклаві майданив біля ОДА, І зрештою татко в нього теж не простий , ще за союзу був.
777 до Олег Показати IP 26 Березня 2018 14:33
Не вірю я в країну, де на важливі посади призначаються по принципу "з палкою в балаклаві майданив". Час покаже, до чого все це прийде.
Лучанин Показати IP 26 Березня 2018 12:34
Щоб розуміти що далі буде, просто гугляніть хто такий Столяр П.Д.: газ, ВОГ і залізниця...........
я Показати IP 26 Березня 2018 14:19
І. Мирка тільки спарвно строчить відписки. Ще ні одного питання на користь людей позитивно не вирішив тільки захищає перевізників(видно добре платять)
К.лучанин Показати IP 26 Березня 2018 15:31
Це ще раз говорить про те ,що така структура як ОДА на фіг не потрібна!!! Є ОБЛРАДА і обрані народом ДЕПУТАТИ. Там є господарники. А в ОДА зібрали просто купу чиновників, які тільки довідки збирають для звітності. Облрада повинна займатись конкретними питаннями. Для чого Савченку знати скільки там матеріалів запасли і чим будете латати? До речі , БІЗНЕС-ПЛАН і повинен передбачати вирішення цих питань і фінансування ! Недавно була озвучена цифра, що на прокладання 1км доріг необхідно 12 млн.грн. Любий бізнесмен працює по БІЗНЕС-ПЛАНУ, без цього неможлива робота.
Він до К.лучанин Показати IP 26 Березня 2018 16:58
Згідний, можу добавити, що дуже цікаво як ексзамводоканалу з безпеки(вірогідно екс поліцай) буде вчити Кравчука як з Припяттю під час паводку боротись
Прикаліст до К.лучанин Показати IP 26 Березня 2018 17:18
В нас народ регулярно таких кадрів в депутати обирає, що навіть не смішно вже. Які "господарники" - там то клоуни-активісти, то бізнесмени які раз на півроку на сесії, то відбиті на всю голову. І від того що вони чесно і демократично обрані народом - ситуація не кращає.
Клава Показати IP 26 Березня 2018 17:10
Усе правильно розігнати на х...., для чого управління АПК, якщо немає колгоспів, усе давно у приватних руках, а у цьому управлінні 40 осіб - вони що *опнулися ??????????
Просто порада Показати IP 26 Березня 2018 18:21
Іване ! Ще є два-три дні. Підеш сам - половину втратиш, підуть тебе - втратиш все. Підеш сам - тоді зможеш дорікнути їм. Підуть тебе - напишуть ЗМІ, що вигнали тебе за профнепридатність і, окрім всього, ще й приклеять клеймо неудачника. М'яч на твоїй половині. Для революції ти вже не патрон, а гільза.
львів"янин вже 50 Показати IP 27 Березня 2018 23:24
Народився на Волині , тричі на рік буваю на малій батьківщині. Дякую Мирці за дорогу Львів -Луцьк. КРАСОТА !!! Раніше це був танкодром .Й Гройсман хвалив , а новоспечений голова ОДА зразу --все не так. Дай йому змогу побудувати Устилуг--Луцьк .Тоді й зробиш висновки чи ІВАН фахівець . ( а може це тому так ,бо треба відхопити на вибори Пороха чимало з дороги ).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus