USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Диск на підтримку Японії лідирує в чартах iTunes

29 Березня 2011 16:19
Благодійний альбом Songs for Japan, випущений для допомоги постраждалим від природних катаклізмів Японії, посідає верхні рядки в чартах iTunes.

Про це пише Кореспондент .

Диск, до якого увійшло в цілому 38 композицій, включаючи пісні Джона Леннона (Imagine), рок-гурту U2 (Walk On) і Lady Gaga (Born This Way), вийшов у п'ятницю і коштує $ 9,99.

Згідно з даними iTunes, Songs for Japan вже опинився на вершині 18 з 22 чартів, в тому числі в США, Франції, Німеччині, Австралії, Швеції та Японії.

Як повідомляється, на полицях магазинів компакт-диск Songs for Japan з'явиться 4 квітня.

Кошти, зібрані від продажу альбому, будуть перераховані на рахунок японського Червоного хреста.

Нагадаємо, сьогодні уряд Японії підвищив рівень тривоги в країні до максимального.

Після потужного землетрусу, що стався 11 березня в Японії, через відмову системи охолоджування на АЕС Фукусіма-1 відбулися вибухи на першому, другому і третьому енергоблоках, пізніше стався вибух і кілька загорянь на четвертому енергоблоці.

Через декілька витоків радіації влада евакуювала людей з 20-кілометровій зони навколо АЕС, а також ввела заборону на польоти над станцією в радіусі 30 кілометрів. Пізніше стала з'являтися інформація про виявлення в низці районів Японії радіоактивних елементів, зокрема, ізотопів йоду і цезію, в повітрі, морській та питній воді, а також у продуктах харчування.

20 березня уряд Японії оголосив, що АЕС Фукусіма-1 буде закрита. 27 березня генсек МАГАТЕ Юкіо Амано заявив, що криза навколо АЕС Фукусіма-1 поки далекий від вирішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus