USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дитяча дискотека, квест та майстер-класи: чим запам'ятався LUTSK FOOD FEST

12 Травня 2017 08:00
Минули смачні та гарячі вихідні в Луцькому замку. Більше 10 тисяч відвідувачів зібрав «LutskFoodFestival: Морський вікенд» - 2017. Саме це дійство стало не лише смачною, а й запальною окрасою цієї весни.

На святі відвідувачі мали змогу не тільки скуштувати найрізноманітніші смаколики, а й розважитися усією сім’єю. Два дні поспіль на головній сцені відбувалися розіграші призів від спонсорів, ігри та забави як для дітей, так і для дорослих: танці, флешмоби, цікаві квести, інтелектуальні ігри.

Все це забезпечили ведучі першої медійної event-агенції «Ранкова Команда».

Відкривати фестиваль доручили Владу Зінкевичу та Лані Скакун, а ось другого дня розважала гостей інша пара ведучих: Інна Мархевка та Вікторія Поліщук.

«Це була надзвичайно відповідальна робота – тому останні тижні ми наполегливо готувалися до фесту. Адже серед такого різноманіття страв, потрібно було привернути увагу до сцени та вдало доповнити свято. Як на мене, все вдалося якнайкраще. Погода не підвела, і люди були задоволені. Ми ж зарядилися теж цієї енергетикою, усмішками гостей, особливо малечі», - поділився першими враженнями від дійства ведучий «Ранкової Команди» Влад Зінкевич.

До слова, про малечу. Вони запалювали яскравіше дорослих, адже спеціально для найменших відвідувачів фестивалю «Ранкова команда» підготувала сюрприз - двохгодинна дискотека від DJ MINION. Таких запальних танців «LutskFoodFest» ще не бачив.

На фестивалі також радо з усіма фотографувалися міми на фоні яскравої морської фотозони.

Справжні кулінарні майстер-класи відбувалися на спікер-зоні «Розмови зі смаком», яку очолив засновник event-агенції «Ранкова Команда», ведучий Михайло Кузьмич. Саме тут шеф-кухарі різноманітних закладів ділилися секретами приготування коронних страв. А цей час на головній сцені розважали гостей світовими та українськими хітами, які виконували вокалістки Альона Слободенюк та Марія Швай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Іванович Показати IP 13 Травня 2017 11:29
Дуже хороші ведучі і дівчата з танцями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus