USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Lutsk Food Fest: кулінарна подорож до Італії. День другий

30 Липня 2017 19:12
Кулінарний куточок Італії у Луцьку: другий день шостого фестивалю вуличної їжі Lutsk Food Fest стартував у Луцькому замку 30 липня.

Цьогоріч фестиваль вуличної їжі відбувся під назвою «Італійський дворик», тож відвідувачі мали змогу здійснити кулінарну подорож до Італії, скуштувавши смаколиків славетної кухні.

У програмі другого дня фестивалю – модні покази, конкурси, виступи музичних виконавців, DJ-сети, майстер-класи з танців та локація інтелектуального відпочинку – спікер-зона, де відвідувачі фестивалю могли «поживитися» інтелектуально, послухавши цікавих спікерів.

Що відбувалося цікаво у перший день кулінарного фестивалю, ви можете переглянути тут: LUTSK FOOD FEST: текстова трансляція першого дня.

Найцікавіші моменти фестивалю – у текстовій трансляції Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 30 Липня 2017 13:13
З однієї сторони добре, що у місті організовуються такого плану заходи. Але дуже шкода, що охочіших прийти наїстися на території пам"ятки набагато більше, аніж охочіших зайти туди у галерею або відвідати лицарські бої. Шкода, що діти асоціюватимуть замок з макарунами, грилем та вином( Культ їжі процвітає, а мистецтво потрохи гине. Шкода, що на відміну від ресторатіров, у місцевіх художників навряд чи вистачить доходів та підтримки , аби організувати культурно-мистецьке дійство такого масштабу... От і живемо такими прірітетами(
Федір до Лучанка Показати IP 31 Липня 2017 10:38
Напевно місцевим художникам треба краще малювати. Чи може. якщо вони будуть гендлювати своїми витворами не на Лесі Українки, а в замку то збільшиться реалізація їхніх творів ?
Поцінювач Показати IP 30 Липня 2017 15:39
Забагато тих фестів для шлунку. Основна мета таких заходів заробити гроші, а культура на останньому місці.
Назар до Поцінювач Показати IP 31 Липня 2017 10:31
То піди і пограй там на бандурі, поцінювач культури
Лучанин Показати IP 30 Липня 2017 16:29
Курити ( в тому числі і кальян) у громадських місцях, при проведенні культурних заходів і т.д. заборонено законом. Чи трошки можна?
Федір до Лучанин Показати IP 31 Липня 2017 10:33
У десятці найбільших платників податків в Украхні- 3 тютюнових компанії. А ти сплатив податки?
справедливий Показати IP 30 Липня 2017 20:51
ну, а що тут не подобається? таке враження що пишуть якісь зануди, невлаштовані!!!!!!! Лучани йдуть, позитив отримують і ним (позитивом) діляться. Підприємці і організаціі рекламуються, куча людей (аніматори, офіціанти, кухарі і бармени) заробляють. а Вам занудам все не так! Що ще потрібно зробити щоб Ви не смарділи своїм негативом
Лучанка Показати IP 30 Липня 2017 21:15
Ну якщо для вас позитив=сосиски в замку - співчуваю
Той до Лучанка Показати IP 31 Липня 2017 10:34
Сосиски в замку то не наше, наше самогон с салом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus