USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Дитячим командам «Волині» замість поля підсунули болото

2 Листопада 2016 08:46
Умови, у яких довелося дитячим командам луцької Волині у Києві минулого вікенду інакше як збиткуванням над футболом не назвати. «Трави нєт, растітельності нєт», один кут воріт вищий від іншого на 6 см, за метр від лінії поля - металева сітка, кутовий подати неможливо - грайте, дітки, у футбол, відточуйте майстерність, потрапляйте в збірні, піднімайте рівень українського футболу», - так описує футбольний газон, наданий господарями двох матчів 9 туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України між командами U-16 та U14 «ОК ім. Піддубного» – «Волинь». Про це інформують у прес-службі волинян.

Зі слів представників ДЮФШ «Волинь», поруч цього занедбаного майданчика було ідеальне поле, але оскільки «Волинь» - незручний суперник і лідер групи, тому кияни вирішили загнати саме на таку «качкарню».

Висоту воріт працівникам поля на вимогу судді довелося шуфлями рівняти до регламентних 2.44 м. Гру U-16 затримали на 35 хвилин, вона закінчилася нічиєю 1:1,а от U-14 на болоті зіграли у 0:0.

Відео тренерів ДЮФШ «Волинь», зняте за 20 хвилин до початку матчу 9 туру ДЮФЛУ 2016-17 рр. у Києві, на тренувальній базі ОК ім. Піддубного (кол. РУФК).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus