USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Карпати - Волинь: 0-1

15 Березня 2014 18:56
Західноукраїнське дербі між львівськими "Карпатами" та луцькою "Волинню" закінчилося з рахунком - 0-1. Перемогли волинські футболісти.

Розклад матчів 21 туру, з якого почалась весняна фаза чемпіонату України, історичні чинники і нинішнє турнірне становище «Карпат» і «Волині» дають підстави назвати поєдинок центральним матчем туру. Лучани і львів`яни були сусідами у турнірній таблиці, причому «Волинь» мала тільки один заліковий бал переваги. До цього поєдинку лучани не вигравали у львів'ян на їхньому полі десять років.

Обидві команди стартували в цьому році дещо кадрово видозміненими після зимової перерви складами.

«Волинь» поповнилася такими гравцями як Артем Шабанов, Дмитро Літвінєнко, Ярослав Кінаш, Богдан Карковський, Сергій Петров, Іван Рогач. Пішли з команди Шумахер (вільний агент) та орендовані Матуку і Шеліхов.

Поєдинок почався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих.

Матч був дуже динамічним і вже на 3-ій хвилині Младен Бартулович з правого краю штрафного майданчика потужно пробив в ближній кут - Кичак не без проблем перевів круглого на кутовий. На 14-ій хвилині Ільющенков довгим пасом вивів Гладкого на рандеву з Кичаком, Олександр пробивав по центру, і голкіпер лучан здійснив блискучий сейв, відбивши удар екс-форварда збірної України. На 26-ій хвилині тренер «Волині» Володимир Дикий замінив Дмитра Немчанінова на Гал Шіша, який вже через три хвилини отримав "гірчичник". На 33-ій хвилині волинянин Мемешев пробивав по воротам львів'ян, проте потрапив м'ячем у захисника.
Перша половина гри так і закінчилася внічию - 0:0.

У другому таймі більше можливостей забити мали господарі, проте в середині другого відрізку матчу здійснилося правило - не забиваєш ти - забивають тобі. На 76-ій хвилині Ерік Бікфалві віддає результативну передачу на Дмитра Козьбана і той вміло переграв голкіпера "Карпат" - 0:1. До кінця поєдинку рахунок не змінився. Хоч львів'яни й мали більше нагод перемогти, однак успіх у західноукраїнському дербі досягнули лучани.

Після матчу тренер лучан Володимир Дикий розповів, що наші футболісти присвятили нинішню перемогу головному тренеру клубу та президенту клубу Віталію Кварцяному, який нині перебуває в лікарні після важкої операції на серці.

Арбітри матчу:
Арбітр: Сергій Березка (Київська область)
Асистенти: Андрій Литвин, Леонід Ярмолинський (обидва – Київ)
Додаткові асистенти: Ярослав Козик (Мукачеве), Євген Арановський (Київ)
Четвертий арбітр: Олександр Якименко (Київ)
Інспектор ФФУ: Олександр Кран (Харків)
Делегат ФФУ: Михайло Митровський (Ужгород)

Команди вийшли на поле у таких складах:
ФК «Карпати»
29 Олександр Ільющенков
9 Валерій Федорчук
10 Олександр Гладкий
11 Младен Бартулович
19 Ярослав Мартінюк
20 Сергій Зеньов (Пучковський)
21 Грегор Балажиц
24 Павло Пашаєв
27 Олег Голодюк (капітан)
32 Ігор Пластун
88 Муртаз Даушвілі (Бохашвілі)

ФК Волинь
74 Артем Кичак
6 Ванче Шиков (капітан)
7 Віталій Гошкодеря (Матей)
8 Дмитро Немчанінов (Гал Шіш)
10 Эрік Бікфалві
11 Редван Мемешев
23 Богдан Шершун
79 Мішель Бабатунде
88 Ігор Скоба
89 Дмитро Козьбан
91 Темур Парцванія (Приндета)

Жовті картки: Бабатунде, Шіш, Балажиц.
Голи: Дмитро Козьбан (76)

Нагадаємо, вчора в соцмережах була поширена інформація, що «Карпати» не вийдуть на гру з Волинню.












X
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus