USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дитячий футбольний турнір зібрав у Луцьку клуби з 6 областей

31 Травня 2016 15:10
ХХ-й турнір «Кубок ФК «Адреналін» триває у Луцьку з 30 травня по 1 червня. Цьогоріч змагання відбуваються за сприяння депутата Луцької районної ради від партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Олександра Бляшука.

За час проведення змагань в них взяли участь близько 4 000 юних футболістів з понад 250 команд, які представляли в Луцьку. В турнірах футбольного клубу «Адреналін» демонстрували свою майстерність футболісти, які потім стали переможцями національних дитячо-юнацьких першостей та є гравцями юнацьких збірних своїх країн.

Ювілейний турнір, присвячений Міжнародному дню захисту дітей зібрав клуби з Волинської, Рівненської, Одеської, Хмельницької областей та міста Києва. Команди-учасниці ХХ-го «Кубку ФК «Адреналін» змагатимуться відразу в шести вікових категоріях.

Відразу три клуби з Чорноморська виявили бажання зіграти в луцькому турнірі. Якщо минулого разу це місто, тоді ще Іллічівськ, представляв на змаганнях клуб «Іллічівець», то нині до нього приєднались земляки з «Олімпії» та «Чорноморська», які разом виставили 4 команди в трьох вікових категоріях.

Постійними учасниками Кубку є команди з Рівненщини: «Верес» з Рівного, «Ізотоп» та ДЮСШ з Вараша (колишній Кузнєцовськ), ФК «Дубно» та, мабуть, найсильніші сільські клуби сусідньої області «Єврошпон» зі Смиги та «Зоря» з селища Зоря Рівненського району.

Окрім того, набуває популярності турнір і серед клубів Луцька: крім «Адреналіну» у ньому беруть участь «Волинь», «Денді», «Олімпія» та «Юніор МТ». Крім луцьких команд Волинь представлятимуть: володимирський «BRW-Вік», ФК «Цумань» та «Гірка Полонка», яка є дебютантом змагань. Хмельниччину представлятиме команда міста атомників – Нетішина, а Київ – команда футбольної школи відродженого «Арсеналу».

Змагання проходять кожен день з 30 травня по 1 червня (початок з 9 години). Юнаки 2004-2007 років народження змагаються на полі стадіону села Лище, а хлопчаки 2008 та 2009 років народження – в Луцьку, на майданчику ФК «Адреналін» на вулиці Чорновола, 3.

Матчі «Кубку ФК «Адреналін» завжди відзначались захоплюючою боротьбою, майбутні зірки демонструють вболівальникам справжній щирий футбол – так було раніше, так буде і на ювілейному турнірі.

Тож організатори запрошують вболівальників насолодитися захоплюючою боротьбою юних зірок футболу. Та зазначають, що завтра відбудеться заключний день змагань та нагородження переможців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мама Показати IP 31 Травня 2016 18:35
Молодці хороша робота! Такі маленькі є діти! Тренерам великий плюс!!! І організаторам теж!
Вболівальник Показати IP 1 Червня 2016 22:04
Організаторам та особливо тренеру фк Адреналін великий мінус, своєрідний депутатський піар та неповага до дітей-учасників турніру. Як може воротар 2004 р.н. фк Адреналін отримати звання найкращого, якщо він пропустив найбільше голів під час турніру.
ФК Верес Показати IP 3 Червня 2016 15:34
Всім привіт. чому ніхто не говорить про дискваліфікацію рівненської команди "Верес" (2006 р.н.)????? чи соромно про таке говорити?
Толя до ФК Верес Показати IP 3 Червня 2016 20:22
А не соромно привозити на змагання дітей на голову вищих і старших мінімум на 2 роки???всі тренери та батькі в один голос говорили що у Вереса пара чоловік "підставних"!!!
Діма Показати IP 12 Червня 2016 23:15
Ви здули назмаганях в Гірці Полонці хаха!!!!!!!!
валік Показати IP 14 Червня 2016 14:04
Діма мій друг я з ни м згоден хаха пака......
мама2 Показати IP 3 Червня 2017 11:20
Невдоволеними залишились хіба що переможені!Дорослі так захопились,що забули,що це дитячий турнір!Як би там не було,але діти отримали задоволення від гри і ,головне - ДОСВІД!Дякуємо за організацію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus