USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn cup 2023: хто став чемпіоном. Фото

13 Серпня 2023 18:39
В обласному центрі Волині завершився футбольний турнір Volyn cup 2023. У четвертому розіграші кубка змагалися 12 команд, у складі яких були хлопці 2014 року народження. Серед учасників - представники чотирьох областей: Волинської, Львівської, Рівненської та Київської.

Організатором змагань став футбольний клуб «Волинь». Підтримку надав департамент молоді та спорту Луцької міської ради, а з нагородною атрибутикою допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Більшість матчів команди зіграли на стадіоні «Підшипник», фінальні поєдинки відбулися на «Авангарді». У перший ігровий день колективи поділили на три групи. Після цього шість кращих команд вийшли в Золоту лігу, інші – у Срібну.
Після поділу на ліги клуби зіграли за системою «кожен із кожним». У підсумку Срібну лігу виграла ковельська команда «Тайм». Команда «Іква-Стир» із Рівненщини стала другою. На третій сходинці розташувався ФЦ «Ковель». Гідну гру продемонстрували «Локо» (Ківерці), «Суходоли» (Броди) та «Ковель-2».
Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

У Золотій лізі доля переможця залишалася невідомою до останнього туру. Луцька «Волинь» та київський «Локомотив» йшли нога в ногу. Однак за додатковими показниками тріумфували лучани. У боротьбі за третє місце змагалися столичні «Локомотив-2» та «ДЮСШ-15». Футбольна фортуна була на стороні останніх. За крок до нагород зупинилися «Верес» (Рівне) та «Волинь-2» (Луцьк).
Читати ще: Футбольний турнір у Луцьку зібрав команди із чотирьох міст. Фото

Крім футбольних баталії, для юних спортсменів влаштували конкурси – «Кращий воротар», «Жонглювання м’яча» та «Удар на далеку відстань». Окремий конкурс був і для батьків – мами й тати мали влучити м’ячем у пляшку.
Читати ще: У Луцьку визначили переможця футбольного турніру Volyn cup 2023. Фото

Також під час змагань на аукціоні продали м’яч з автографами ексфутболістів «Волині» Віталія Неділька, Артема Федецького та Тараса Михалика. За нього вторгувати 5 тисяч гривень, які підуть на потреби Збройних сил України.
До урочистої церемонії нагородження долучилися екстренер футбольного клубу «Волинь» Альберт Шахов, директор стадіону «Авангард» Олександр Стадніцький, колишні футболісти Тарас Михалик та Віталій Неділько. Усі вони подякували військовим, завдяки яким відбувається ці змагання. Крім того, відзначили плідну роботу тренерів та завзятість юних футболістів.
Наприкінці всі команди отримали нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Окремо визначили кращих гравців у складі кожного клубу. Не залишилися дітлахи й без солодких подарунків. А на завершення змагань команди оплесками подякували вболівальникам та організаторам.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шо тут казати ! Показати IP 13 Серпня 2023 19:50
У Львові футбол і в Луцьку футбол, у Львові чотири команди і в Луцьку не менше, тільки у Львові - у вищій лізі, а в Луцьку у дитячій !
Пес Дюк Показати IP 13 Серпня 2023 21:27
у Львові є замок і в Луцьку є замок...Тільки у львові лише назва,а в Луцьку - замок Любарта...Ну що тут казати...
Знаю Показати IP 14 Серпня 2023 13:47
Іваницький тренер супер. Не те, що Федюков тільки матюкає тих дітей. Кожного року казали будуть змінювати тренера, чому чього року не міняють? Все як завжди говорять одне роблять інше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus