USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Дитячий хоровий колектив з Волині отримав Гран-прі міжнародного фестивалю

29 Листопада 2018 07:00
На Міжнародному фестивалі-конкурсі «Джерело надії» хоровий колектив «Діти світла» Нововолинської дитячої школи мистецтв отримав найвищу нагороду Гран-прі.

Конкурс проходив 24-го листопада у Києві. Серед учасників були колективи з України, Польщі, Румунії, Росії. Склад журі також був міжнародний, повідомляє БУГ.

Колектив «Діти світла» здобув на конкурсі в номінації естрадний хоровий колектив Гран-прі, а кожна дитина отримала медаль за участь, вручили і премію в 2 тисячі гривень. Керівника хору Марію Душук відзначили подякою за особистий внесок у розвиток мистецтва, високий професіоналізм та педагогічну майстерність.

Діти та художній керівник колективу залишилися приємно вражені поїздкою на черговий фестиваль.

«Практично з початку навчального року ми готувалися до фестивалю. До нас долучилися новенькі „світлячки“, яким довелося чи не найважче, бо вчили абсолютно новий матеріал. Повернулися щасливі додому», — розповіла Марія Душук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus