USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Дитсадок у Луцькому районі відчинить двері для дітей уже після війни

12 Травня 2022 07:00
Майже три місяці тому в селі Чаруків Луцького району відкрили оновлений дитячий садок «Дзвіночок». Завдяки спільним зусиллям громади, обласної ради та небайдужих депутатів дошкільний навчальний заклад став сучасним і комфортним.

Батьки чекали на відкриття цього садка два роки. Їхні діти, однак, відвідуватимуть дошкільний заклад освіти вже після війни, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У садочок з оновленим фасадом, сучасними меблями та відремонтованим харчоблоком ходитимуть діти з Чарукова та прилеглих сіл.

«Наш садочок вміщає 40 діток. Усі десять працівників (два вихователі, директор і технічний персонал) уже працюють. Зараз ми займаємося облаштуванням території. У наше непросте сьогодення ремонтні роботи в дошкільному навчальному закладі не припинялися», – розказала директорка дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» Ліна Ярмолюк.
Оновлювати фасад закладу продовжували і після 24 лютого.

Депутат Волинської облради, який опікується Городищенською громадою, Анатолій Никонюк зазначив: садочок потрібно було привести до ладу. «За півтора місяця тут зробили благоустрій, фасад… Ще потрібно облаштувати дитячі майданчики, але це вже трохи пізніше. Нині садочок готовий. Як тільки закінчиться війна, його відвідуватимуть діти», – сказав депутат.

До ремонту долучилися Волинська обласна рада та народний депутат Вячеслав Рубльов. Під час робочого візиту в Городищенську громаду відремонтований дошкільний навчальний заклад оглянув голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«Пам’ятаємо: півтора року тому об’єкт ще не було завершено. Частину грошей виділила обласна рада. Знаю, що допомагав і Вячеслав Рубльов, адже це його округ… Нині всередині зробили гарний, якісний ремонт, ззовні завершили фасад. Продовжують роботи з облаштування доріжок, клумб… Думаю, діткам буде приємно перебувати в стінах цього закладу», – впевнений Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus