USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Дитячиі ігри» розважали волинських школярів під час канікул

4 Листопада 2008 15:20

У період осінніх канікул на базі Володимир-Волинського НВК № 3 та ЗОШ №20 міста Луцька представники Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» провели «Дитячі ігри» для учнів шкіл цих міст, – повідомляють 4 листопада «Волинські Новини».

За інформацією прес-служби ВОБФ \"Преображення\", активними формами відпочинку у Володимир-Волинському 27-29 жовтня охопили 150 учнів 2-6 класів. Під час проведення «Дитячих ігор» учні мали змогу проявити спритність, кмітливість, взаємодопомогу, почуття дружби до ближнього та взаємовиручку.

Також 29 – 31 жовтня «Дитячі ігри» для дітей 2-6 класів завітали у луцьку ЗОШ № 20. Волонтери Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» мали змогу працювати для 110 дітей. Упродовж трьох днів діти грали спортивні ігри та естафети, були на уроках християнської етики.
Школярі творчо робили своїми власноруч різні вироби. А на закритті «Дитячих ігор» переможці отримали медалі та подарунки.
«Дитячі ігри» відбулися у рамках проекту «Дитячі олімпійські ігри» – спортивні змагання, уроки творчості та етики для дітей та підлітків», що частково фінансується через Відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus