USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Диво у день народження: Фонд «Тільки разом» здійснив мрію юної луцької гімнастки

14 Лютого 2022 19:33
Красива мрія талановитої спортсменки з Луцька здійснилася у її 16-й день народження. Юна гімнастка Юлія Лугініна тепер матиме нову форму для виступів, про яку мріяла дуже давно.

Цими вихідними, 12-13 лютого, у Луцьку відбувався традиційний чемпіонат з художньої гімнастики «Зимова казка», у якому брала участь і Юля.

Мама дівчинки Ірина Лугініна, дізнавшись про Марафон «Здійснення мрій», вирішила написати про заповітну мрію своєї донечки.

Виявилося, що Юля дуже давно і трепетно мріє про нову форму для художньої гімнастики, повідомляє пресслужба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Як відомо, спорт – доволі недешеве задоволення, однак для багатодітної сім’ї такі витрати нині, на жаль, не до снаги, й мрію гімнастки відкладали кілька років поспіль.
«Раніше ми знаходили можливість пошити їй купальник на кожен сезон, а то й не один на рік. Чим далі, тим дедалі важче було оновити купальник. Декілька років дитина виступала в тому самому костюмі, хоча вона росте, і після змагань ледь не плакала: так скрізь все перетискало. Дитина розуміє, що ми не замовляємо костюм не тому, що не хочемо, а з інших причин. Час від часу вона говорить, що хоче самий звичайний купальник, дізнається ціни, але на сьогоднішній день ми не можемо собі дозволити й цього», – йшлося у зверненні мами.

Ірина Лугініна дуже сподівалася, що нова форма для її донечки стала б найкращим подарунком на день народження, тим паче, що змагання випали саме на 16-річчя Юлії.

«А це мрія кожної гімнастки – виступати на змаганнях у свій день народження. Адже це дуже щемливо, коли весь зал тобі співає «Happy birthday» й дарують подарунок. Юля змалку із захопленням чекала, щоб потрапити на змагання саме у свій день народження. І за час її спортивної кар’єри такий збіг вперше», – написала мама.
І сюрприз таки вдався. 13 лютого на змагання завітали представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», аби здійснити давню мрію дівчинки. Юлії вручили сертифікат на купівлю нового костюма для виступів.

«Вітаємо тебе із 16-річчям і даруємо сертифікат у магазин, де ти зможеш обрати той купальник, який тобі буде до вподоби. Хочемо, аби ти й надалі могла професійно займатися художньою гімнастикою, успішно виступати на змаганнях й досягати нових спортивних вершин, – привітала Юлію Лугініну голова правління Фонду Катерина Шкльода. – Вітаємо з днем народження і від імені Ігоря Палиці бажаємо тобі міцного здоров’я та успіхів у житті, і нехай усі твої мрії здійснюються».
«Я приголомшена таким неочікуваним сюрпризом. Дуже дякую за підтримку. Справді, не очікувала такого подарунка, – зізналася іменинниця. – Дуже тішуся, що моя давня мрія здійснилася, це неабияк мотивує мене ще більше розвиватися і вірити в диво».

Юлія Лугініна займається художньою гімнастикою уже 13 років поспіль, з 3-річного віку. У 12 років виконала програму кандидата в майстри спорту й отримала звання. Нині вже займається за програмою майстрів спорту. Днями представлятиме Луцьк на чемпіонаті України.
Читати ще: Зворушлива мрія хлопця непростої долі: майбутній програміст із Києва отримав сучасний ноутбук

Нагадаємо, цьогоріч у січні з ініціативи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» стартував Всеукраїнський Марафон «Здійснення мрій». Триватиме акція упродовж цілого року.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»: 10 років з вами і для вас

Участь у Марафоні «Здійснення мрій» можуть взяти діти до 16 років, які мешкають на території України. Для участі в акції діти або їхні батьки мають залишити заявку на [email protected] або на сторінці Марафону у Facebook. У заявці має бути розповідь про мрію, для чого потрібна та чи інша річ/послуга, а також фото або відео. Чим детальнішою та яскравішою буде розповідь про те, як здійснення мрії допоможе розкрити свій талант, наблизитись до отримання улюбленої професії в майбутньому, самовдосконалитись, тим більше шансів, що вона буде здійснена. Неодмінно слід вказати номер телефону для зворотного зв’язку. Заявка опрацьовується впродовж 3 днів та публікується на сторінці Марафону уFacebook.Проте там не буде заявок, що не відповідатимуть умовам марафону. Організатори не гарантують виконання всіх заявок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus