USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучанам представили народні пісні у джазовій інтерпретації

12 Січня 2017 14:03
Лучанам та гостям міста представили джазову програму колектив «Коляда Квартет». Авторські пісні, оригінальна та неповторна музика наповнила зал святом, залишаючи життєрадісний та ліричний післясмак.

Концерт відбувся в Палаці культури міста Луцька 11-го січня.

На сцені творили музику і настрій Настя Друзюк (вокал), Роман Коляда (фортепіано, клавішні), Віктор Соломін (домра, акордеон), Владислав Чухліб (бас-гітара), Роман Яковчук (ударні).

Відвідувачам представили народну та класичну музику в джазовій інтерпретації, а також наповнювали серця любов’ю завдяки ліричним творам.

На початку виступу, Роман Коляда звернувся до відвідувачів та привітав зі святом.

«Ми раді бути з вами, розділяти радість сходження зірки. Усім бажаю гарних свят та здійснень мрій», - наголосив Коляда.

Чимало пісень, які звучали на сцені, представлені вперше та не ввійдуть у жоден музичний альбом, адже під час виступу музиканти імпровізували. Саме з імпровізації й розпочали музичну феєрію.

«Ідеально, коли в цей момент взагалі ні про що не думаєш, а просто відчуваєш музику та інтонації. А от думати треба вдома під час репетиції, адже найкраща імпровізація – це добре підготовлена імпровізація. Хоча дозволяю собі багато спонтанної музики, якої нема і не буде в альбомах, тому що вона миттєва, яка живе, поки звучить», - розповів про імпровізацію Роман Коляда.

Авторська п’єса «Народна галактика».
Наступним прозвучав «Щедрик», але не в звичному амплуа, в у джазовому зі збереженням етностилю.
Відвідувачі, не стримуючи емоцій підтанцьовували та підспівували з місця.

«Сьогоднішній виступ особливий, бо таке відчуття, що музиканти творять об'ємну музику, яку можна побачити, відчути, вона проймає до глибини душі», - ділиться враженнями Микола.
Щодо класичних творів, то музиканти подарували слухачам інтерпретованого Баха.
Гучними аплодисментами музикантам дякували за виступ.

«Не після багатьох концертів можна вийти із залу з таким післяприсмаком, ніби ти занурився у вир емоцій із радості, любові, добра, драйву. З цього залу я вийшов саме з такими відчуттями. Гарна музика, цікава імпровізації, видно, що виконавці віддавалися музиці, жили нею та ставали одним цілим. А це все відчуває слухач», - говорить Анатолій.
Організатори заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus