USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Джоні Депп говоритиме голосом Остапа Ступки

8 Лютого 2010 19:11
Український актор Остап Ступка озвучить Джонні Деппа, який зіграв Капелюшника у 3-D-фільмі «Аліса в Країні чудес» Тіма Бартона.
Капелюшник допомагає Алісі, яка провалилася в кролячу нору, показує дорогу до Білої королеви (Енн Хетуей) і дивом не позбавляється голови, опинившись при дворі Червоної королеви (Хелена Бонем Картер). Хелену Бонем Картер озвучує Олена Узлюк, актриса Молодого театру, яку зараз можна побачити у виставах за Мольєром, Островським і Чеховим, повідомляє компанія B & H film distribution. Біла королева заговорить голосом Юлії Перенчук, актриси і ведучою каналу СТБ. Разом з ними в студії працює Юрій Гребельник, народний артист України, актор Театру російської драми. Він буде озвучувати Гусеницю. Нагадаємо, що Аліса в країні чудес вийде в прокат 5 березня 2010 року. Українська прем\'єра відбудеться 11 березня, – повідомляє Кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:54
Мені малий Ступка не дуже до вподоби. Маю на увазі його гру. Просто попіарили чоловіка завдяки заслугам славного прізвища
deedee2008 Показати IP 10 Лютого 2010 09:03
Вікінг ну я б не сказав, що в його гра така вже погана, деяким чином ти правий, що його пропіарили як ти кажеж за допомогою свого батька, але ж і талант він певний також має, його гра не така вже і ідеальна як в його батька, але ж опиту він має ще не дуже багато, а опит приходить з часом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus