USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Західні ЗМІ «поховали» Джонні Деппа

25 Січня 2010 19:09
Інтернет-шахраї повідомили, що голлівудський актор Джонні Депп загинув у Франції. Він спростував цю інформацію.
Сайт авторитетного американського каналу CNN повідомив про трагічну смерть голлівудського актора Джонні Деппа в автомобільній катастрофі.
«Джоні Депп загинув у страшній автокатастрофі» – з таким заголовком з\'явилася новина на сайті. Аварія сталася неподалік французького міста Бордо. Прибулі на місце події співробітники поліції витягли із машини тіло популярного актора Джонні Деппа. У статті вказувалася і можлива причина трагедії - алкогольне сп\'яніння водія.
Ця новина викликала справжнє здивування і стала однією з найбільш обговорюваних тем у Твіттері. Однак виявилось, що стаття вказує на інший сайт – angelfire.com, а сама замітка датована 25 березня 2004 року, – пише ТСН.
Інтернет-шахраї розмістили новину про загибель зірки «Піратів Карибського моря» від імені американського інформаційного порталу. А насправді сайт виявився фальшивим дублером популярного каналу CNN.
Американський сайт gossipcop.com повідомляє, що найсексуальніший актор і улюбленець мільйонів жінок здоровий і його життю нічого не загрожує.
За останні місяці жертвами шахраїв вже ставали Стефані Майєр, Кені Вест, Метт Деймон. Хакери також повідомляли про загибель Наталі Портман, Джорджа Клуні та інших зірок.
Дізнавшись про свою «смерть», Джонні Депп написав своєму другові: «Не вмер, у Франції».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus