USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Джуліані підтвердив, що отримав від українсько-американського бізнесмена $500 тис.

15 Жовтня 2019 16:01
Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані отримав $500 тис за роботу, що він зробив для компанії, співзасновником якої є українсько-американський бізнесмен Лев Парнас, якого заарештували за звинуваченням у фінансуванні виборчої кампанії Дональда Трампа.

Про це Джуліані розповів у коментарі Reuters, передає Еспресо.

Він підтвердив, що отримав від Парнаса кошти за консалтингові послуги.

Джуліані сказав, що компанія Льва Парнаса «Parnas», що спеціалізується на захисті від шахрайства, звернулась до Giuliani Partners (консалтингова фірма з управління та безпеки) близько серпня 2018 року.

Джуліані сказав, що його найняли для консультацій на технології шахрайства та надавати юридичні консультації з питань регулювання.

Федеральні прокурори Манхеттена отримали доступ до даних про банківські рахунки особистого адвоката президента США Дональда Трампа Руді Джуліані в рамках розслідування про можливе порушення законів про лобіювання під час його діяльності в Україні.

Раніше у США арештували Ігоря Фрумана та Льва Парнаса — близьких до Рудольфа Джуліані (адвоката президента США Дональда Трампа) бізнесменів, які допомагали йому в справах, повʼязаних з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus