USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку еко-воїни зібрали понад 1200 пакетів сміття

15 Квітня 2014 18:46
Цьогорічна акція «Зробимо Волинь чистою» зібрала понад 4 тисячі охочих прибрати в рідному місті, селищі.

Нагадаємо, що акція відбулася 12 квітня.

Генеральне прибирання влаштували в Луцьку і по всій області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, того ж дня громадські активісти разом із правоохоронцями відновлювали ще й приміщення УМВС в області.

В цілому, до акції долучилось понад 3 тисячі волинян і понад 1300 зареєстрованих учасників у Луцьку, які прибрали 12 зон. Прибирання відбулося в усіх районних центрах крім Маневицького та Іваничівського районів.

Про це стало відомо під час прес-конференції у ВолиньМедіа 15 квітня.
До слова, екологічну ініціативу «Зробимо Волинь чистою!» реалізувала на Волині Спілка громадських організацій «Молодіжна Платформа»

Загалом у Луцьку зібрали: 691 пакет загального сміття, 274 пакетів пластику, 280 пакетів скла.

У Горохові прибирання відбулося у трьох різних зонах, а також висадили алею з дубів. Активно до прибирання долучились громадські активісти, представники державного сектора та навчальних закладів міста.

У Рожищі до прибирання долучились понад 20 активістів, які зібрали 40 мішків із сміттям. Багато еко-воїнів попрацювало у містах Ратно та Ковель.

У Чистий четвер, 17 квітня, о 15.00 громадські активісти закликають усіх небайдужих долучитись до прибирання на зоні біля університету «ВІЕМ».

Активно до акції долучились представники – ВОДТРК, Правого сектора, Автомайдану, актори театру «Гармидер», школи Волинської області та студенти вищих навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВАСЯ Показати IP 15 Квітня 2014 19:30
САМІ НАСРАЛИ ,ТО САМІ І ПРИБРАЛИ...
бордюр Показати IP 15 Квітня 2014 23:24
То еколайно,а не ековойни. Самопіарщики хренові. Аби тільки пелькою поторгувати на фото
911 Показати IP 16 Квітня 2014 00:34
я ніякою самопіарщини в цьому не бачу, значно корисніше буде прийняти участь у такого роду акції ніж сидіти і обзивати тут всякими словечками...нам з вами тут і жити ж, побільше б таких заходів, молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus