USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі знаменитості вийдуть з граблями й лопатами

11 Квітня 2014 16:47
Луцькі знаменитості запрошують завтра, 12 квітня о 12.00 долучитись до екологічної ініціативи «Зробимо Волинь чистою!».

Галині Конах подобається небайдужість та соціальна далекоглядність екологічної ініціативи «Зробимо Волинь чистою», тому відома співачка долучилась до акції, а щоб підвищити рівнь екологічної свідомості громадян, то потрібно розпочати з себе, своїх родин і близьких.

Дмитро Мельничук, артист Волинського обласного академічного театру імені Тараса Шевченка вважає, «щоб підвищити рівень екологічної свідомості, потрібен комплекс заходів - від уроків у школах, лекцій у ВНЗ, до громадських акцій - толоки, лекції, пропагування здорового способу життя у чистому довкіллі. А на державному рівні - заохочення виробників до використання нешкідливих технологій і т.д.».

Василь Байцим, який товаришує з «Клубом екологічного туризму» і подорожував Волинню та Україною верхи на конях або на велосипеді, побачив стільки сміття по околицях наших міст і сіл, «що соромно за нас і переконаний: більшої проблеми у нас на Волині сьогодні немає, в усякому разі такої, якою я хотів би займатись, тому й долучаюся та допомагаю чим можу і як можу ініціаторам «Зробимо Волинь чистою»», а виховувати екологічну свідомість потрібно «вже з дитячого садочка, а то й ще раніше, формувати у кожної дитини розуміння того, що наша Земля - наш дім і кожен з нас особисто впливає і відповідає за те, щоб передати його Божественну красу наступним поколінням».

Андрій Тимчук, лідер гурту «Флайза» вважає, що «потрібно проводити подібні акції, рухи, запрошувати відомих людей, щоб своїм прикладом показали, що це не соромно робити, а приємно для свого міста. Ну і найголовніше - мені здається, що найбільша проблема наявності сміття на тротуарах чи в парках - це відсутність смітників».

Сергій Шараєвський, громадський діяч, вважає, «що ми господарі на тій землі, де нас поселив Господь Бог. Ми повинні відповідально ставитися до природи, навколишнього середовища. Це завжди мене стимулює залишати за собою чистоту, де б я не був. Акція мені подобається, бо об’єднує багатьох людей навколо благородної мети. Я також хочу своїм прикладом (а не лише гарними роздумами про «правильні» речі) надихнути інших до турботи про землю».

Роман Герасимчук, голова Студентської ради СНУ імені Лесі Українки, говорить: «Зробимо Волинь чистою!» - дуже хороша екологічна акція, яка дасть можливість свідомим небайдужим волинянам прибрати занедбані території в межах міста та області. В такий спосіб зробити приємне не тільки собі, але і тим людям, які щоденно проходять чи проїздять вуличками чи дорогами, парками чи скверами нашого краю. На мою думку, екологічну свідомість потрібно прив’язувати з раннього дитинства, шкільних років».

Олег Лапковський, голова Пласту в Луцьку, вважає, що «до акції «Зробимо Волинь чистою!» мусять долучитися усі! Особливо для мене, як для пластуна, це є обов'язковим. Тому що ми виховуємо молодь і робимо це в ногу з часом, а питання екології - дуже актуальне і засади чистоти будь-де закладено в пластовому законі - любіть красу і дбайте про неї - який пластуни зобов'язані дотримуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Коля Показати IP 11 Квітня 2014 16:51
Знаменитості. Ахахаха!!!
Лучанин до Коля Показати IP 11 Квітня 2014 18:00
Супер, ото знаменитості, сидимо з колегами, всі сміємося, як ніколи. Всі ми лучани, хтось по 40, хтось по 20 років живе у Луцьку, а таких знаменистой ніц не знаємо. Це напевно або пропіарити себе хочуть, або цир поїхав а клоуни залишились.
Анонім до Коля Показати IP 11 Квітня 2014 19:49
самая главная знаменитость это правый сектор))) чет не слышно чтобы они выходили, и вообще на субботники должны каждую субботу выходить!!!!!!!!!!1
Луч Показати IP 11 Квітня 2014 16:55
ПІДТРИМУЮ
Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 16:59
А хто це такі?
Туристка Показати IP 11 Квітня 2014 17:04
Хочу всіх тих, які майоріли на плакатах за Чисту Волинь побачити в роботі. Ато всі б лише базікали...
жартівник Показати IP 11 Квітня 2014 17:10
Ох і жартівники є в "Волинських новинах"! Молодці! Це щодо "знаменитостей". Буду ще більше вас читати. Тільки подібні жарти подавайте зранку, щоб заряду енергії від сміху на увесь день вистачило. Ще раз дякую. Сміявся до сліз.
Костя Показати IP 11 Квітня 2014 17:24
А хто тоді для вас знаменитості. Тут же не пише, що ЗІРКИ. Актор Мельничук відомий усім театралам. Галя Конах знана в джазі і не тільки співачка, виграла Слов*янський базар, Тіма з Флайзи на всіх міських акціях співає, Шараєвський всюди піариться на акціях громадських, тому знані. Я розумію наших людей, які в театри і на концерти не ходять і знамениі для них тільки Том Хенкс і Боря Климчук, всі решта - незнані :)
Влад Показати IP 11 Квітня 2014 17:30
Невже хтось повірить у щирість висловлювань Васі Байцима, ккотрий заплутався у хитросплетіннях дій Борькі Бородатого та представників БЮТоголової секти на чолі з ПУСТовітом...
граБля Показати IP 11 Квітня 2014 17:32
Так вони вийдуть для піару, чи будуть конкретно гребти цілий день? А то знаємо ми таких "працівників" :)
секс-инструктор Показати IP 11 Квітня 2014 17:48
галині граблі до лиця:)
Всезнайко до секс-инструктор Показати IP 12 Квітня 2014 08:53
Мітла більше б підійшла... І політати можна.
Андрій Показати IP 11 Квітня 2014 18:29
ШИБз*А пгийде?
Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 18:33
Ото "знаменитості"!!!!!!!!!!"Цвіт" Волині!!!Тьху...бридота.
3нову Показати IP 11 Квітня 2014 19:27
Чому від флайзи завжди присутній лише Тім? Де решта раста?
ужос Показати IP 11 Квітня 2014 20:05
коментар було видалено
123 Показати IP 12 Квітня 2014 06:17
....та то все Путін править....
До проросійського би Показати IP 12 Квітня 2014 09:47
Знаменитості - це ті, що працюють і хочуть щось змінити. А ви, "пісяли", замість того, щоб брудно писати, займіться чимось корисним - для себе і суспільства!
Дідусь Показати IP 12 Квітня 2014 13:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus