USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Екологи розповіли, чому загинула риба у річці на Волині

2 Липня 2021 23:29
Мор риби у річці Чорногузка могла спричинити спека та розростання водоростей.

Про це розповіла Суспільному речниця державної екологічної інспекції області Анна Тумік.

Аналізи проб води з річки досліджували у місцевій лабораторії.

Зі слів речниці екологів, мору риби сприяла спека, у воді стало менше розчиненого кисню та збільшена біомаса водоростей, через яку риба могла задихнутися.

Результати лабораторних досліджень показали, що незначне забруднення водойми є лише за окремими показниками, проте в цілому перевищення норм забруднення у Чорногузці не виявили.

Нагадаємо, ми писали, що в річці Чорногузка виявили мертву рибу. Держекоінспекцію Волині про мор риби повідомили громадяни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Romario Показати IP 3 Липня 2021 08:41
Як тяжко екологам відмазувати викиди цукрового заводу в Чорногузку - спека у них винувата. А ргулярні вилмви хімії і фекалій біоетанольного заводу не виявлено. Вони не шкодять. Бо контроль пост фактум проводився. Все місто помічає викиди, а екологи ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus