USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У річці поблизу Луцька – мор риби

19 Серпня 2020 18:09
У річці Стир біля селища Рокині гине риба.

Про це інформує Державна екологічна інспекція Волинської області, передає Під Прицілом.

Повідомлення про мор риби на гарячу лінію Державної екологічної інспекції у Волинській області надійшло сьогодні, 19 серпня.

На місце події для проведення обстеження та вжиття заходів виїхали спеціалісти Інспекції спільно з представниками Волинського рибоохоронного патруля.

Також на даний час відділом інструментально-лабораторного контролю проводиться відбір проб з річки Стир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 19 Серпня 2020 18:41
Дивного тут нема нічого.Пару днів тому йшов в Нову лінію.З мосту подивився на воду.Великий гріх так казати,але це правда.Вода далеко не кольору води,а гноївка.А очисні в Липлянах,яким майже 50років,скидають неочищені стоки в річку,бо немає такого вечора і ранку,щоб в центрі міста не стояв сморід,тому мор риби тут "закономірний".Луцькводоканал на чолі директора В.Гуменюка вішає лапшу,що нема грошей на ремонт очисних,а кохана влада тішить,що чекає гроші на ремонт очисних від ЄББР.Було б дуже добре,якби ті очисні ще відремонтував цей ЄББР,тоді б ми лучани точно не мали клопоту.
Москаль до лучанин Показати IP 19 Серпня 2020 20:13
Що, опять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus