USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Екологи оштрафували волинські шахти

4 Серпня 2011 16:53
На Шахту №9 «Нововолинську» та «Шахтоуправління «Нововолинська шахта №5» екологи наклали штраф за скид забруднюючих речовин у водні об’єкти.

Про це повідомили 4 серпня у прес-службі Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Окрім цих двох шахт, штраф наклали ще на п’ять підприємств. Так, зі скидами забруднюючих речовин у воду, на думку екологів, «переборщили» на Ратнівському та Камінь-Каширському виробничих управліннях ЖКГ, КВКП «Любомльводоканал», КП «Ковельводоканал», а також КП санаторій матері і дитини «Пролісок».

Як ідеться у повідомленні екологів, ці підприємства провинилися у «скиді забруднюючих речовин в поверхневі водні об’єкти вище встановлених нормативів».

Загалом їм нарахували штрафів на суму 67тисяч 967 гривень.

«Винних посадових осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності. У разі відмови від добровільного відшкодування завданих навколишньому природному середовищу збитків, матеріали будуть передані у судові органи для вирішення питання примусового стягнення завданих збитків», - запевняють екологи
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus