USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екологи виявили десятки несанкціонованих стоків у Турію

16 Липня 2009 16:53
На цей час Держекоінспекція продовжує роботу по виявленню причин загибелі риби в річці Турія. Наразі вже проведено перевірки дотримання вимого природоохоронного законодавства на підприємстві ВАТ «Ковельмолоко» та ПП Рахлінський О.В. – повідомляють «Волинські Новини».
 
Як повідомляють у Держекоінспекції в області, під час обстеження комунікацій водопостачання та водовідведення цих об’єктів було виявлено, що у зливову каналізаційну мережу ВАТ «Ковельмолоко» підключені  несанкціоновані господарсько-побутові стоки від індивідуальних будинків у селі Вербка. Під час обстеження ці витоки відразу ліквідовані працівниками ВАТ «Ковельмолоко».
 
Також при детальному обстеженні берегів Турії (приблизно 2 кілометрів ) екологи зафіксували два десятки несанкціонованих випусків неочищених стічних вод у річку та на прилеглу територію.
 
 
Нагадаємо, що недавно зафіксовано факт масової загибелі риби в річці Турія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 11:59
А раньше, эти типа "экологи", не знали про эти стоки? Сидели в кабинетах и взятки собирали за согласования.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus