USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Економія на мільйон: на луцькі сміттєвози встановили індикатори рівня пального та GPS-трекери

3 Серпня 2021 13:29
На сміттєвози, що належать ДКП «Луцькспецкомунтранс», встановили індикатори рівня пального та трекери для відстежування руху автівок. Результати нововведення не забарилися й дозволили зекономити 3 тисячі літрів пального за місяць.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«Ми неодноразово анонсували, що будемо встановлювати на автотранспортні засоби, які використовують у ДКП «Луцькспецкомунтранс», індикатори рівня палива та GPS-трекери. Сьогодні ці пристрої встановили на всі автомобілі. Після встановлення цих давачів стало зрозуміло, що такі нововведення дозволяють економити 3 тисячі літрів пального в місяць. Це орієнтовно 80 тисяч гривень за місяць і мільйон гривень у рік. Що таке мільйон гривень в рік? А це можна додати з міського бюджету ще 500 тисяч і купити нормальний сміттєвоз DAF або Mercedes замість старих КамАЗів, що доживають свої дні. Або мільйон - це 100 нових сміттєвих контейнерів», - зазначив очільник міста.

Водночас він звернувся до керівників комунальних підприємств, які мають автопарк, з пропозицією у найкоротші строки встановити такі ж пристрої на транспортні засоби для звітності, контролю та економії.

«Кошти, що вивільняться, можна використати на покращення матеріально-технічної бази підприємств та підвищення заробітної платні працівникам», - наголосив Ігор Поліщук.

Раніше повідомляло про те, що аби не було зловживань у роботі працівників комунальних підприємств, на всю техніку встановлять індикатори рівня пального та трекери для відстежування руху автівок. Щоправда, такі нововведення сподобались не всім.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Так Показати IP 3 Серпня 2021 14:07
Індикатори економлять пальне і вантажівки стали менше пити
Лучанин до Так Показати IP 3 Серпня 2021 15:31
Водії стали меньше красти, включи мізки
лоргі Показати IP 3 Серпня 2021 14:21
На сміттєвози, що належать ДКП «Луцькспецкомунтранс», встановили індикатори рівня пального та трекери для відстежування руху автівок. Результати нововведення не забарилися й дозволили зекономити 3 тисячі літрів пального за місяць. уявити масштаб махінацій
Ігор Показати IP 3 Серпня 2021 16:08
Зараз всі водії звільняться))))
Ага до Ігор Показати IP 3 Серпня 2021 16:56
або індикатори зламаються так.що не підлягатимуть ремонту
45 Показати IP 3 Серпня 2021 19:52
Метод палиць в дії
Врл Показати IP 3 Серпня 2021 19:54
Головне написати висмоктану з пальця статистику і всі поведуться на таку економію
Пітро Показати IP 3 Серпня 2021 21:41
То хай Поліщук і КО закатує рукава і дує в мене з 33-го сміття вивозити ;)
Ю.М Показати IP 5 Серпня 2021 11:24
Гроші що вивільняця все рівно всерівно вкрадуть але вже на вищому рівні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus