USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екопохід на Волині: 20 кілометрів Цуманською пущею

16 Липня 2017 22:47
Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» запрошує взяти участь в одноденному пішому екопоході «Від Кормина до Лопатня» територією парку, йдеться на сторінці парку у Фейсбуці.

"Під час мандрівки ми плануємо оглянути різні природні комплекси: діброви, заплава річки Кормин, заболочені лісові ділянки, сосново-дубові ліси; сліди Першої та Другої світових воєн та національно – визвольних змагань.

Маршрут пролягатиме через ландшафтний заказник Кормин – урочище Пійло – ботанічну памятку природи Древина – заповідне урочище Цуманська пуща – Музей волинського лісу в урочищі Лопатень", – інформують організатори.

Протяжність маршруту стоновить приблизно 20 кілометрів.

Захід безкоштовний, але будуть транспортні витрати. Для доїзду до точки старту та повернення в Луцьк буде замовлено бус. Вартість проїзду (оренда бусу) буде розподілена між учасниками, в залежності від кількості записаних людей. Орієнтовно 100-150 гривень.

Однак, існують обмеження кількості учасників, яких повинно бути не більше 15 осіб. Є також вікове обмеження: учаснику має виповнитися 18 років на момент проведення.

Реєстрація учасників за Google формою: https://goo.gl/forms/m76zPLF3nJI5Hfr43

Більше інформації ви можете отримати на сторінці Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цумань Показати IP 17 Липня 2017 08:26
Про яку пущу ви говорите чи пишете??? Покажіть ту пущу на карті вона е тільки в уяві в тих кому це потрібно і на бумазі щоб викачувати кошти з бюджету для солідного штату співробітників.А сосново-дубові ліси банда колісника-кватирка вже дорізае тож ви тільки побачите коричневі верхівки соснових дерев які знищують короіди!!!Хотілосяб про ту пущу та штат співробітників більше дізнатися в ЗМІ ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus