USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як молодь Луцьк прибирала та під гітару співала.ФОТО

3 Серпня 2013 09:50
На екологічну акцію спонтанно перетворився третій музичний проект «Ватра», що відбувся у Луцьку 2 серпня.

Втретє цього літа відбувся музичний проект «Ватра» від культурного об’єднання «100 Вт». Організатори заходу закликали усіх охочих відпочити у приємній компанії без алкоголю та наспіватися досхочу під гітару.




Через погодні умови (напередодні випав дощ) захід вирішили перемістити з парку імені 900-річчя Луцька. Цього разу «Ватра» відбулася поблизу Палацу учнівської молоді поряд зі скульптурою слоника. Побачивши на цьому місці купи порожніх пляшок та іншого сміття, поціновувачі співів під гітару не лишилися байдужими та вирішили його прибрати. Таким чином, учасники «Ватри» поєднали приємне з корисним, зробивши одне з улюблених місць відпочинку луцької молоді чистішим.






Після прибирання пісні під гітару виконували Андрій Повзун, Володимир Столярчук та Марина Романюк. Підспівували їм усі учасники музичного проекту. Деякі пісні мали навіть танцювальний супровід.






Лунали відомі багатьом з дитинства композиції російських та українських рок-гуртів, сучасні та українські народні пісні.






Найдосвідченіший учасник «Ватри» Андрій Повзун потішив слухачів українськими піснями зі «студентського фольклору» радянських часів.







Захід тривав декілька годин, і хоча цього разу він відбувся без вогнища, враження у його учасників лишилися позитивні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
загреб Показати IP 3 Серпня 2013 10:48
Секта
Крук до загреб Показати IP 3 Серпня 2013 17:03
Тобі видніше, ти ж звідти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus