USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку жінка кинулась під колеса «швидкої»

26 Березня 2019 13:03
На вулиці Ветеранів у Луцьку невідома жінка мало не потрапила під колеса «швидкої».

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбук.

«25 березня 2019 року о 21:50 год. у м. Луцьку бригада екстреної медичної допомоги рухалась по вул. Ветеранів на госпіталізацію хворої в міську клінічну лікарню. Під час руху, водій змушений був різко загальмувати, оскільки під колеса санітарного транспорту, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, «ВИСКОЧИЛА» невідома.

На відео видно (на 30 секунді), що пішохід перебігала дорогу у невстановленому місці (за декілька десятків метрів від освітленого пішохідного переходу), у темну пору доби, без світловідбиваючих елементів на одязі та при обмеженій видимості», – йдеться у дописі.

Таким чином недобросовісні пішоходи наражають на небезпеку як власне життя, так і оточуючих, а у цьому випадку ще й хворих, які потребують екстреної медичної допомоги, – зазначають медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ангст Показати IP 26 Березня 2019 13:08
Там постійно всяке би*** бігає, яке не може 20 метрів пронести свою дупу до пішоходного переходу.
Просто Показати IP 26 Березня 2019 13:49
Патрульні тільки рекомендують правильно переходити дорогу, а якби влупили штраф 510 грн - було б ефективніше.
Не зовсім до Просто Показати IP 26 Березня 2019 15:03
Так, ПДР необхідно виконувати. Проте є завжди оте НО. Для прикладу, треба перейти дорогу в будівлю навпроти, до перехода 200м, тобто в обидві сторони 400м, дорога з двостороннім рухом по одній полосі, видимість в обох напрямках чудова, машин немає. От тепер і рахуй, л*хом тебе мають назвати якщо ти перейдеш через перехід чи напряму. Власне я обома руками за відповідальність пішохода, але лише в тому випадку якщо його дії реально загрожували безпеці дорожнього руху, або призвели до аварійної ситуації з наслідками чи без.
Євробидло Показати IP 26 Березня 2019 14:14
Як Мене бісять такі пішоходи. Ну Я впевнений що їхала швидка - а ззаду неї пусто. Ну пропусти ти швидку, і переходь спокійно, ні, треба перед вискочити, як тупа овечка.
Анонім Показати IP 26 Березня 2019 14:56
Олені,вийти з машини і в голову ногою,по іншому ніяк.Слідуючий раз підійде до дороги,згадає як голова боліла і подивиться по сторонам
Подивився Показати IP 26 Березня 2019 15:17
Подивися відео. Жінка перебігала дорогу в зручному їй місці не на пішоходному переході. Але я замітив одну річ. На тому місці стоїть стовп на якому є знаки. Який самий верхній? Так от люди через свою безграмотність вважають що знак "Діти!" в свому вигляді означає теж пішохідний перехід. Це ні в якому разі не виправдовує тих хто так вважає і тут є лише 2 виходи з положення: або піднімати грамотність населення, або міняти знаки. Чому в нас поліція з телеекранів не розповідає як правильно переходити дорогу, що треба пропускати машини спецслужб з ввімкнутою світломузикою, чому не виходять на дороги з профілактикою, з попередженнями аварійних ситуацій? чи життя людини вже не є пріорітетом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus