USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Екс-депутату вдруге не дали будуватися

7 Грудня 2011 13:53
Депутату Луцької міської ради попереднього скликання Миколі Нікітюку вже вдруге не продовжили термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку в районі вулиці Дубнівської.

Про це стало відомо під час засідання сесії міськради 7 грудня.

Як розповів представник фракції «Свободи» Юрій Вега, попередньо комісія не рекомендувала ухвалювати це рішення. «Там дуже багато сумнівних моментів. Людина мотивує потребу в ділянці тим, що вона є безквартирним офіцером, але реально це – не так», - пояснив Вега.

Отож, Миколі Нікітюку не продовжили строк дії дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Земельна ділянка площею 0,0656 га розташована на вулиці Трункіна. Вона належить до земель міста, не наданих у власність чи користування.

Однак, депутати не виступили «за» чи «проти» надання ділянки. Відтак, це питання розглядатимуть згодом.

Нагадаємо, у 2009 році депутат Луцької міськради Микола Нікітюк потрапив до всеукраїнського рейтингу «ворогів преси».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Цікавий Показати IP 7 Грудня 2011 15:29
Хто й наяких підставах взагалі дає позачергово землю депутатам? Як на передвиборчу агітацію, то мвают гроші?!! Хай купляють за ринковиви цінами на відкритих торгах! Землю продавати і крапка! З трудом вірю, що й ветерани та інваліди мають кошти та моливість будувати там особняки! Ветеранам і інваліда - квартири. Земля міська власнісь - її лише в оренду, або продаж.
*** Показати IP 7 Грудня 2011 15:29
а живе, звісно, на вокзалі...бо хату будувати не дають...от жаль грАмАдЯнИна. проста людина навіть 0,001% шансів не має отримати земельну ділянку в межах міста, бо всі вони вже захоплені тими, хто мав доступ до відповідної інформації.
М. Показати IP 7 Грудня 2011 22:41
питання в тому, що наш герой жорстко критикує Свободу за виділення 150 000.00 на памятник Бандері і був одиним із тих, хто голосував проти. А п.Вега не знає ст.27 Цивільного кодексу України. Для людини, яка намагається захищати права виборців, це ганебно
М. Показати IP 7 Грудня 2011 23:09
реалізувати свое право може кожен громадянин, але для цього треба 20-25 років прослужити по Забайкаллям, дати індульгенцію Б.П.Ш. за розбиту машину міської громади вартістью 100 000.00, прогосувати за ділянкки для прокурорів, щоб вони не порушили кримінальну справу проти Б.П.Ш. за сприяння, шляхом перевищення швидкості на незаконно керуючому автомобілі за межами міста, вбивству 3 українців, написати 5-7 заяв пртягом 5-6 років до міської ради, провести суд проти незаконних дій ради і тоді вам дадуть можливість реалізувати своє законне конституційне право і отримати 0,10 га на Ветеранів, в центрі... Бачте у п.Веги немає сумніву в тому, що 150 000,00 наших гривень свобода направляє для будівництва памятника своєму ідолу, а не на ремонт будинків, більшість яких знаходяться в ааврійному стані?? Проблема українців в тому, що ми не знаємо своїх прав та не уміємо їх захистити. Нам навязують нових ідолів, бо не знають, що робити, як робити щоб прокурор не забирав квартири в інвалідів, не брав хабарів, щоб міська рада давала квартири дітям-сиротам та контролювала міліцію .НАМ говорять : буде в Луцьку памятник Бандері і все само по собі наладиться. Не наладиться. Даже за своє законе право потрібно боротися, бо на превеликий жаль навіть депутат-юрист п.К. не знає чим повинні керуваитися депутати приймаючи рішення, а п.Вега тим більше. Проблема в тому, що з депутатами потрібно провести правовий лікбез, бо 50 депутатів для міста дуже забагато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus