USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькому депутату під час сесії надали земельну ділянку

27 Грудня 2014 09:34
Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук без зайвих проблем отримав земельний наділ, що надзвичайно обурило громадськість, мовляв, для учасників АТО та їх сімей ділянок нема, а от для народних обранців – запросто.

Рішення підтримати колегу обранці громади прийняли під час засідання чергової 68-ї сесії міськради.

Так, серед великої кількості земельних питань ненароком «прошмигнуло» й питання про надання громадянину Ткачуку Є.Є. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Боженка, 49а.

У проекті рішення, що стосується цього питання, йдеться: «Розглянувши клопотання громадянина Ткачука Євгенія Євгеновича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Боженка, 49а для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, державний акт на право власності на земельну ділянку від 4 лютого 2008 року за № 010807700111, схему генплану земельної ділянки з прикладеним листом управління містобудування та архітектури Луцької міської ради щодо режиму забудови даної території, визначеної для містобудівних потреб, встановлених у генеральному плані міста Луцька, керуючись статтями 12, 123-124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила надати громадянину Ткачуку Євгенію Євгеновичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Боженка, 49а, орієнтовною площею 0,07 гектарів, з земель комунальної власності, згідно з додатком.

Контроль за виконанням цього рішення поклали на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, а точніше на голову профільної комісії депутата Луцькради Володимира Никитюка.

Тим часом, рішенням обранців громади допомогти колезі обурюються користувачі спільноти «Контролюй волинських депутатів». Зокрема, у власному коментарі лучанин Олег Зелений переконаний, що депутати Луцької міської ради, а саме депутат Ткачук Євген Євгенович, який є членом партії «Сильна Україна», проявляють верх цинізму:

«Це партія, що розділяє відповідальність за смерті на Майдані та на Сході разом із регіоналами та комуністами. Й тут вона виносить на сесію міської ради, що відбувалась 24 грудня 2014 року проект рішення про виділення собі, коханому, земельної діляночки (108 питання). І що ви думаєте? Міська рада начолі з міським головою Миколою Романюком і промерською групою яку очолює сам Євген Ткачук голосує «ЗА» - висловлює власне невдоволення пан Олег і додає, що його брат воює на Сході, і як учасник АТО, написав заяву на отримання ділянку у Луцьку.
«Так його просто послали! А цей депутат навіть не прикривається чиїмось ім’ям і відкрито, серед білого дня, краде собі земельку. А ви, хлопці, воюйте і помирайте! Скільком учасникам АТО виділили земельні ділянки? Ця країна буде безнадійна, поки усім можна закрити горлянку грошима!» - злісно резюмує лучанин.

Так чи інакше, 30 обранців громади вирішили підтримати колегу і проголосували «за». Тож, ініціативу «під шумок» таки підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
ххх Показати IP 27 Грудня 2014 09:51
йому ще мало землі, хай скаже скільки має ділянок в рованцях і скільки продав (це жах одні гинуть а інші багатіють)
Олесь до ххх Показати IP 27 Грудня 2014 12:22
Саме Так , шановний! Це СПРАВЖНЕ лице депутатського корпусу Луцька- Свій до свого по своє (по наше) .Ви будете раптово здивовані, якщо відкрити - скільки, хто,і яких ділянок Собі коханому "паришал" у нашого мера! Компроміси, холера!!! Гриб - грибок- штуки 2-3-??? Чи 4? А під бізнес? А кіоски? А козюробуратіни? Вони працюють! Гидота... Не дарма під нікітюка гранату "поклали". Дістало когось..... Але, враховуючи жадібність цієі групи осіб, та "градус"їх несприйняття в суспільстві- ДАЛІ БУДЕ......
трикаш лена Показати IP 27 Грудня 2014 09:56
ужас! а учаникам ато не хватає земельних паїв. скоро буде серйозно проблеми
Mik (галицька миша) Показати IP 27 Грудня 2014 10:20
Треба вiдкрити ЗК України i ЦПК України, аби з'ясувати: чиї саме права (законнi iнтереси) були порушенi наданням спiрної дiлянки Є.Ткачуковi? Адже, саме носiй порушеного права (iнтересу) може звернутися до суду з позовом, або зi скаргою. Крiм того, таке право є у визначених органiв. Але... є сумнiви, що вони почнуть боротьбу проти "своєї людини".
юзік Показати IP 27 Грудня 2014 10:24
Шановні, читайте уважно рішення міської ради. Там написано. що у Ткачука є акт на право власності і ніякої земельної ділянки йому міська рада не виділяла. Депутати просто надали погодження на розробку документації на вже наявну у нього ділянку.
Анонім до юзік Показати IP 27 Грудня 2014 11:40
з земель комунальної власності, згідно з додатком
спеціаліст до юзік Показати IP 27 Грудня 2014 18:49
Пане юзік ви глибоко помиляєтеся. Якщо виданий державний акт на право власності на землю, це вже свідчить, що земельна ділянка перебуває у власності і додаткового розроблення проекту землеустрою не потрібно. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки розробляється на земельну ділянку вільну від забудови, не надану у власність чи користування. Якщо рішення міської ради звучить так як процитовано у коментарях, то тут відбувається щось дуже цікаве......
109 Показати IP 27 Грудня 2014 10:32
Шо за люди!Ділянки учасникам АТО не видають.То хоч розберіться перш ніж поливати.Ділянка куплена в 2008р. Просто будьте справедливими до всіх
Mik (галицька миша) Показати IP 27 Грудня 2014 10:33
До речi, в декiлькох державах Схiдної Європи (в тому числi в РФ!) застосовується аукцiонна система укладення договорiв оренди земельних дiлянок мiж державою i приватними особами. Тобто, якщо хочеш орендувати дiляночку в держави, вiзьми участь в аукцiонi оренди! Якщо став переможцем аукцiону, вiддаєш грошi i отримуєш дiлянку. Якщо не став, йди до ***. Щоправда, цей принцип має свої ґанджi: зрозумiло, що переможцями аукцiонiв стають лише багатiї. "Втiшає" тiльки те, що переможець не платить хабар корумпованому чиновнику, а вiддає грошi державi.
Анонім Показати IP 27 Грудня 2014 10:43
С.ки, одне слово, де так можна?!!! По яких законах?!!!
лучани Показати IP 27 Грудня 2014 10:59
Ткачук на реставрації запчастин для автомобілів заробляє стільки,що може купити гектар землі за свої гроші.
волинянин Показати IP 27 Грудня 2014 11:27
Ну а що ви думали?)))),як в тій поговорці "воюй дурачок получиш значок",а для інших чяс сколочувати статки
Микола Показати IP 27 Грудня 2014 11:45
Європа прийшла ,порядок навела
Справедливий Показати IP 27 Грудня 2014 12:28
Ткачук - ***шнік, у якого совісті не має. на сході люди гинуть, а йому ще мало подарунків від Романюка)))
ххх Показати IP 27 Грудня 2014 13:57
все правильно, тільки він вже в блоці порошенка
дідо Показати IP 27 Грудня 2014 13:58
Десять років земельною комісією заправляє БЮТоголова секта, і десять років землі Луцька розкрадаються. Один депутат Гриб вкрав аж три ділянки.
ххх Показати IP 27 Грудня 2014 14:25
там ще Женік положив око на ділянку навпроти своєї майстерні.
месник Показати IP 27 Грудня 2014 14:45
Він напевно інвалід Чорноболець,приймавший участь у бойових діях в Нікарагуа)))) ось шановні до чого і йшло!!! Одним ділянки, житло та гроші, а других на убой на Донбас!!!! Мав би хоч совість відмовитись!!! Чмушники одним словом!
ти Показати IP 27 Грудня 2014 14:53
все відібрати і негайно
дальтонік Показати IP 27 Грудня 2014 16:14
На фото Олег, тільки не зелений, а рудий, аж кислий. Мідний.
Анонім Показати IP 27 Грудня 2014 16:15
коментар було видалено
Волинь Показати IP 27 Грудня 2014 16:45
Потрібно гнати того ****** тігіпківського комсомольця романюка, бо ця ****** пів Луцька продала.
Лучанка до Волинь Показати IP 27 Грудня 2014 20:14
Правильно-гнати подалі від корита усіх депутатів які за таке голосують. Особливо депутатів від "Батьківщини", разом з Пустоцвітом. Вони лише добре вміють не заробити, а собі щось вділити.
Сергій Показати IP 27 Грудня 2014 22:14
З_а_****и!!! Скільки можна!!! Наступний МАЙДАН буде кривавим!!! Під роздачу попадуть наші шановні депутати!!! Вони самі до цього ведуть!!! Слава Україні!!!
Аня до Сергій Показати IP 28 Грудня 2014 10:32
А чого в АТО не беруть цих ворюг, захищати своє, награблене.Чого наші діти гинуть? За кого,за них? Доки будуть брати наших дітко, а цих чинуш і олігархів гуляють по барах і Європах. Нащих не пускати на гарматне м"ясо-це свавілля геноцид і братовбивча війна,щоб знищити наш народ
санта Показати IP 28 Грудня 2014 20:07
яких депутатив обали за гроши ото тепер и майте
справедливый Показати IP 27 Січня 2015 10:08
Ви хоть розберіться в питанні, чітко пише ділянка 2008 року, а депутатом він став 2012. Та й якщо на те пішло більшість що тут "соплі пускає" не може заробити собі на холодильника щоб в кредит не купувати, а людина має свій бізнес не один десяток років, якого все місто знає, і всі там ремонтуються, тому він може спокійно купити те що хочеться за свої зароблені гроші. Якщо є сумнів щодо сплати податків, для цього є податкова міліція.
справедливый Показати IP 27 Січня 2015 12:07
А ті, хто каже про АТО, я думав там воюють не за те, що дадуть землю, а за свою землю, та свої переконання, а тут виходить зводиться все до того чи дадуть тобі той наділ землі, а я то думав все набагато глибше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus