USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правому сектору» у Луцьку не дали приміщення «задарма»

18 Червня 2015 12:28
Трьом великим громадським організаціям Луцька не дали пільгову оренду приміщень за гривню в рік. Депутати хочуть, аби «ласі» приміщення приносили дохід чи вміщали більше громадських організацій.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 18-го червня.

На розгляд депутатів винесли три проекти рішення, які мали б надати пільги при оренді приміщень:

«Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вултці Червоного Хреста, 16, громадській організації «Правий Сектор Луцьк»;

Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вулиці Богдана Хмельницького, 40, Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво»;

Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що по проспекту Волі, 23, Волинській обласній організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Члени комісії почали висловлювати невдоволення, мовляв, ці приміщення – «ласі» будівлі, де орендарі можуть за них сплачувати чималі кошти.

«Ці місця – це приміщення, де можна брати реальну орендну плату. Для прикладу, приміщення в центрі має 200 квадратних метрів. Це - чималі гроші від оренди», - наголошує Юрій Мишко.

З цього приводу начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко запропонувала компромісне рішення.

«Зваживши на ситуацію, ми будемо просити громадські організації, щоб вони ділилися своїми приміщеннями з іншими активістами. Адже зазвичай вони не сидять постійно в одному приміщенні, то їх можна розумно ділити для потреб інших», - каже посадовець.

Після дискусій, член комісії вирішили зняти з розгляду три проекти рішення й не давати пільгову оренду. Натомість, вони планують зібрати представників усіх громадських організацій міста разом, аби випрацювати єдиний механізм, згідно з яким будуть надавати оренду за гривню в рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 18 Червня 2015 12:53
У наші веселі часи задарма дають тільку в пику!
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 13:13
А праві, що - золотим приладом зроблені, щоб їм задарма приміщення давати? Інвалідам можна було б і надати. А правим безкоштовно можна дати щось інше.
tttt Показати IP 18 Червня 2015 13:29
Приміщення їм...за грати це б*дло
ку Показати IP 18 Червня 2015 14:01
Безоплатно? За які такі заслуги? Б....ть порозводилось тих ...... "горомадських оргвнізацій" як бики у 90-х в гоові 0 зато поважна людина. А безоплатно то я не проти от якщо канави в парку розчистять, ну щоб хоть щось за ними добре рахувалось от тоді, мені здається можна щось і дати безоплатно із майна яке належить громаді міста, а поки вони лишень дарма повітря переводять.
з іхніх погромів Показати IP 18 Червня 2015 14:21
міст Украіни громадянська війна та ненависть між православними та американоподібними почалася.де гинуть наші діти а перекормлений данильчук в луцьку відпочивае
123 до з іхніх погромів Показати IP 19 Червня 2015 10:18
"православними та американоподібними" - ні цій фразі я аж перехрестився...
Юрист Показати IP 18 Червня 2015 16:04
Хіба КОЛОМОЙСЬКИЙ вже не фінансуе правий сектор? Їх потрібно гнати з нашого міста с****ю мітлою!
Правосекам Показати IP 18 Червня 2015 19:57
Правильно... *** вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus