USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Екс-керівника Волинського облавтодору підозрюють у зловживанні службовим становищем

27 Листопада 2018 17:53
Колишньому керівнику ДП "Волинський облавтодор" повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

"За процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області колишньому керівнику Державного підприємства «Волинський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» повідомлено про підозру у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що посадовець, всупереч інтересам очолюваного ним підприємства, уклав із суб’єктом господарської діяльності завідомо невигідний для облавтодору договір на поставку товарів, із додатковими угодами до нього, які встановлювали штрафні санкції за порушення договірних зобов’язань у декілька разів вищі, ніж передбачено чинним законодавством.

У подальшому було штучно створено підстави для нарахування штрафних санкцій на користь постачальника й згідно із судовими рішеннями державному підприємству «Волинський облавтодор» нараховано штрафні санкції на суму понад 2,6 млн грн, що перевищує загальну суму, заборговану підприємством за поставлений товар.

Тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання екс-керівнику підприємства запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Конорейка А.А. Показати IP 27 Листопада 2018 18:22
Впаяти максимальний срок покарання і конфіскувати все майно на користь держави . ..!!! Виписку із вироку суду повісити на видному місті у вході до їх офісу та в кабінеті начальника автодору на безсроковий час !!!!!!!!!!
цікавий Показати IP 27 Листопада 2018 18:30
За що таке суворе покарання?
Призвіща в студію Показати IP 27 Листопада 2018 20:40
А де призвіща?Украіна має знати своіх героів. Заслужений будівельник Янчук вже прославився, і показав який він заслужений... тепер ще хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus