USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екс «Ляпіс Трубецкой» розповів лучанам, чому став партизаном

13 Лютого 2015 19:00
Колишній вокаліст колективу «Ляпис Трубецкой» Сергій Міхалок, співак гурту Brutto пояснив, чому він став партизаном і чому його не пускають на Батьківщину вже 5 років.

Зі слів революційного виконавця, він би й, можливо, хотів організовувати дитячі свята, втім, через те, що над нами немає мирного неба – доводиться боротися. Також Сергій Міхалок подякував українцям за те, що дали відсіч агресору й покази іншим приклад, що із сильним супротивником можна боротися. Зі сцени екс «Ляпіс Трубецкой» закликав усіх до боротьби проти «іга кремля».

ЧОМУ СТАВ ДИКИМ ЗВІРОМ І ПАРТИЗАНОМ

Увага! Висловлювання музиканта містять нецензурну лексику.

«Говорять, що ми часто безпідставно грубимо, ведемо себе зухвало й забагато на себе беремо, посилаючи направо і наліво на х*й усіх підряд. Так от, ні друзі, не всіх підряд, а вибірково!

Ми не винні, що я, режисер масових свят, не роблю ранки для дітей, Віталя (ред. вокал гурту Brutto Віталій Гурков) не тренує маленьких діточок у спортшколі, Петро (ред. вокал гурту Brutto Петр Лосевский (Аист) не працює викладачем і не вчить малюків співати гами, Лефт (ред. гітара, вокал гурту Brutto Денис Мельник (Лэфт) не працює викладачем іноземних мов, і Бразіл (ред. вокал гурту Brutto Сергій) зараз не тренує на татамі хлопців й не вчить основ бразильського джиу-джитсу та бойового самбо.

Якби зараз було мирне небо і навколо не було стільки п*дарасів і сволоти, якби ці орки (ред. про кремлівських політиків й терористів в Україні), то б ми були мирними «папашами» й прогулювалися в парку зі своїми малюками із кульками, слухали б старий добрий рок-н-рол, чухали б своє пузо, попивали пивко і казали б: «Ні, зухвалість – це не для молодих, ні, бійки – це для «дибілів», потрібно домовлятися».

Ні, друзі, не ми винні, що перетворилися у диких звірів, у партизанів, котрих ганяють по всій території колишнього Радянського Союзу - винні всі ті «сволочі», ті тварини, яким мало було 70 років (ред. час існування союзу), аби напитися крові простого народу», – пояснює Сергій Міхалок.

КРОВ ДОПОМОЖЕ УСІМ ЗВІЛЬНИТИСЯ ВІД ІГА КРЕМЛЯ

«Вони й зараз продовжують усіх нас заганяти в резервації, тюрми і концентраційні табори. Й не ми винні, що так звані браття хочуть українців й білорусів перетворити в рабів зі своєю б*ядською братською допомогою. І не ми прийшли до них. Ви бачите, що відбувається зі мною й моїми друзями: ми більше п’яти років не даємо концертів у себе на Батьківщині, бо ми тримаємо свій стайл. Ми говоримо «Ні тиранії!».

Білоруси не хочуть жити в жодних совкових союзах, ми не хочемо воювати із сусідами, ми хочемо бути незалежною європейською країною. Та нам нах*й непотрібні господарі янкі, німці, англійці, нам пох*й! Ми хочемо, щоб в Білорусі хазяйнували білоруси, ми хочемо, аби в Україні хазяйнували українці, нах*й «підноси», нах*й росіяни, фіни, і діло тут не в національності. Мені здається, що у своєму домі, краще всіх може підтримувати порядок господар, який тут народився, у кого тут жили пращури, хто знає свою культуру. Тому ми - проти стирання цих меж, й усяких нових совдепівських об’єднань, імперія розвалилася. Не треба склеювати те, що розвалилося й понесло за собою багато людських життів.

Давайте боротися за свою волю, за свою незалежність. Ми тут, в Україні, бо ви перші, хто дав відсіч тим під*расам. Ви перші показали, що з ними можна боротися і ви показали приклад білорусам. Ви показали приклад тим не багатьом, не зомбованим людям, які є в Росії й розуміють, наскільки згубним для російського народу є кремлівська диктатура. Ви дали усім приклад, тому величезне вам дякую, дякую вашим героям, усім білорусам, грузинам, хто проливає кров. Ця кров допоможе звільнитися усім від іга кремля. Від білорусів дякую усім героям України!», – звернувся до волинян Сергій Міхалок.

Увага, висловлювання музиканта містять нецензурну лексику.
Нагадаємо, революційний гурт Brutto із колишнім вокалістом колективу «Ляпис Трубецкой» Сергієм Міхалком зібрав у Луцьку сотні шанувальників. Окрім революційних пісень музиканти облаяли політиків й закликали до боротьби у власних серцях і душах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 13 Лютого 2015 21:33
Ну что сказать об уровне развития человека, если он без мата не может связать между собой пару слов?
Анонім до Анонім Показати IP 14 Лютого 2015 01:20
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 14 Лютого 2015 00:16
коментар було видалено
Палкий шанувальник д до Дончанин Показати IP 14 Лютого 2015 10:02
Ой, наша "бубочка" з'явилась. Ми так за тобою "скучили". Я вже думав, що тобі закрили ротика закритими коментарями. То ти хоч про уонцерти пишеш. Богемою стаєш! Мододець!
DRAKULKA Показати IP 14 Лютого 2015 10:06
Серёга всё правильно говорит. Ему уже надоело сюсюкаться, поэтому и группа теперь называется Брутто - правда выкладывается брутально, прямо и без подслащения.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus