USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Екс-нардеп з Волині поїхав на фронт до побратимів

5 Липня 2015 12:25
Народний депутат Верховної Ради України сьомого скликання з Волині Валерій Черняков поїхав на фронт в місце розташування роти «Карпатська Січ», яка входить до складу 93-ої механізованої бригади Збройних Сил України.

Він має намір провести з побратимами декілька тижнів на лінії фронту, а також він збирається подарувати бійцям автомобіль «Опель фронтера», придбаний за його власні кошти.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«Автомобіль «Опель фронтера», на якому я їду і який везу роті «Карпатська Січ», був придбаний в Німеччині. За сприяння першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика та СБУ ми змогли провезти його через кордон.

Ковельська міська організація «Свободи» допомогла з фарбуванням автомобіля. Ми його підготували до зони бойових дій, відремонтували і зараз відправляємо у «Карпатську Січ» в Легіон Свободи.

Сам я також туди їду. І планую залишитися на кілька тижнів в роті, бути поруч з моїми побратимами на лінії фронту», - розповів Валерій Черняков.

Нагадаємо, 12 червня 2015 року виповнився рік від створення батальйону особливого призначення МВС України «Січ», що став основою комбатантського обʼєднання Легіон Свободи. За цей час «січовики» несли службу у Словʼянську, в районі Горлівки та Дебальцевого, у Кураховому, Пісках та Авдіївці, брали участь у спецопераціях, зокрема у зачистці Мар’їнки 4-6 червня.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: БАТАЛЬЙОНУ «СІЧ» - РІК. ЗВИТЯГИ І ВТРАТИ

Як повідомляло нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини, представник добровольчого батальйону «Січ» командир роти Максим Морозов передав керуючому волинською єпархією митрополиту Михаїлу подяку від бійців цього формування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus