USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головним лісівником Волині Колісник не буде

3 Квітня 2014 15:00
З начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богданом Колісником трудовий договір буде припинено в зв’язку з виходом на пенсію державного службовця.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив новопризначений голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков, який донедавна був депутатом Верховної Ради України. До слова, сьогодні, 3 квітня, Богдану Івановичу виповнюється 62 роки.


Як відомо, 29 березня у Фейсбуці на сторінці «Правий Сектор Волинь» було розміщено фотокопію листа голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта до Валерія Чернякова із проханням звільнити Колісника із займаної посади.

«За час перебування на посаді начальника управління Колісник не забезпечив ефективність управління підвідомчими структурними підрозділами, як наслідок кредиторська заборгованість державних лісогосподарських підприємств складає сьогодні більше 60 мільйонів гривень. Про численні порушення фінансової дисципліни, неефективне використання державних коштів, про збитки завданні державі свідчать матеріали перевірки Державної фінансової інспекції України у Волинській області 2013 року», – йдеться у зверненні. Григорій Пустовіт зазначає, що із невідомих причин розслідування за матеріалами зазначеної перевірки правоохоронними органами та Держлісагенством не проводилися.

«Авторитарні методи керівництва спричинили соціальну напруженість у трудових колективах і лісогосподарських підприємств та серед місцевого населення в регіоні. Виплата заробітної плати для працівників лісництв проводиться в основному у натуральному вираженні, а не в грошах. Не забезпечується право працівників на календарну відпустку. Незадовільною є кадрова політика. Відсутній потенціал кадрового резерву для лісової галузі в області. Створений штучний дефіцит в питаннях забезпечення місцевого населення паливними дровами та діловими лісоматеріалами для індивідуального будівництва. Не забезпечено прозорий ринок послуг в напрямку проведення лісозаготівельних робіт та робіт із переробки деревини», – йдеться у документі.

«Цей лист до мене в офіційному порядку не надходив, а новини з Фейсбуку я коментувати не збираюсь», – сказав Валерій Черняков на прохання прокоментувати звернення волинського губернатора.

Хтозна, чи надалі виправдає себе такий авангардистський спосіб поширення офіційного листування через соціальні мережі нового керівництва Волинської ОДА з центральними органами державної виконавчої влади України?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
О+О Показати IP 3 Квітня 2014 15:24
Не забудьте виплатити 10 окладів йому...
а-а до О+О Показати IP 3 Квітня 2014 18:39
i то дровами....
000 до а-а Показати IP 3 Квітня 2014 19:49
ви забули ще про ялинки,сік березовий,огірки та помідори і кабачки мариновані.
Анонім до О+О Показати IP 4 Квітня 2014 10:44
цікаво побачити людей яким Колісник впоперек горла став... - що про них можна сказати... напевно святі))
ауууу до Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 13:02
iди в першу попавшу контору лicгоспу i дивися там всi такi....
Андрій Показати IP 3 Квітня 2014 16:15
А що нікого не зацікавить його противоправна,вірніше злочинна діяльнісь?Чи в прокуратурі залишилися тільки ті,хто його дахував?Я розумію,що лісу вивезиного за кордон не повернути.Нехай просто поверне кошти нажиті злочинним шляхом і спокійно живе на пенсії.
мент Показати IP 3 Квітня 2014 17:20
Що значить спокійно живе? на зону його з повним конфіскатом. він же вчинив злочини.
валентин Показати IP 3 Квітня 2014 17:32
Нехай колicник погасить з свого карману отi 60 млн заборгованостi лiсгоспiв.....а нi ---на лicоповал вальщиком несхай вiдробля€!!!!!
лена Показати IP 3 Квітня 2014 17:47
колicника на нари
петро Показати IP 3 Квітня 2014 17:51
нехай i ляхович слiдом за колicником геть йде, досить вже йому штани протирати
Микола до петро Показати IP 3 Квітня 2014 18:03
і родюку не завадило б парашу понюхати
валера до Микола Показати IP 3 Квітня 2014 18:51
нема за що , родюк правильний, вiн не при дiлах!!!!!!!!?
Анонім до петро Показати IP 3 Квітня 2014 19:17
Оце правильно, і Васюхника з собою в стремена - хай суне їх
Анонім до петро Показати IP 3 Квітня 2014 19:24
Ляхович то би, може і пішов, але ще не всі лісгоспи Кемрі заправили по баку 80л., то він ще побуде. Ігор Марянович, добре м'ясо, що я вам на тому тижні передавав?
ігор до Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 19:57
мясо було добре та мало.Чекаю ще.Наперед вдячний.
Анонім до ігор Показати IP 4 Квітня 2014 11:04
Та вам скільки не привези = мало буде
сват до Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 11:29
ти м'яса більше не вези для Л.І.М. зараз же піст, ти передай побільше кільки і бажано в томаті.Він її просто обожнює.
карась Показати IP 3 Квітня 2014 18:45
а хтось говорив шо колiсник далi царювати буде......що вкакались пiдлабузники????
щука до карась Показати IP 3 Квітня 2014 19:51
рибка плаває по дну не спіймаєш ні одну!
правий Показати IP 3 Квітня 2014 18:56
новий керівник агенції не з волині ? чи тільки прикидається , що не знає які темні справи провертав і провертає далі колсник і сини ? хіба що вже бодя поповнив виборчий фонд свободи? чи свобода з перших днів у владі йде по слідах володимира нальковича?
не лівий до правий Показати IP 3 Квітня 2014 19:14
Не кожен правий - правИй. Новий керівник агенції з Волині. Але чи має він право підмінити слідство і суд? Головним є те, що чутки про всесильність колісникового клану і його подальше керівництво лісовою галуззю Волині луснули, як і сподівання тих, хто такі чутки розпускав. Тепер м'яч на території волинської "Батьківщини". Замість пустопорожнього патякання нехай голова ОДА Пустовіт тепер притягне Колісника до відповідальності за темні справи. Адже оголошена Пустовітом невиплата зарплати працівникам галузі і порушення їх права на відпустку, як грубе порушення соціальних і трудових прав - безпосередня зона компетенції голови ОДА, яку він зобов'язаний реалізовувати безпосередньо. Без фейсбучного звернення до лісового агентства. Чи може новий губернатор "з перших днів у владі йде по слідах володимира нальковича"? Ну, на рахунок "виборчого Фонду" "Батьківщини"...
правий на додачу Показати IP 3 Квітня 2014 19:21
черняков фактично звинуватив пустовіта в фальсифікації листа-звернення. чи вже за підписом нового головного лісника україни пішло подання на присвоєння коліснику героя україни,бо вже всі ордени за заслуги є.нехай вітів нагадає чернякову що таке колісники.чи побоїться?
Бувалий до правий на додачу Показати IP 3 Квітня 2014 19:30
Про що ми говоримо? Черняков служив режиму Колісників, працюючи в Турійському ЛГ. Я думаю, що це замилення очей для простих працівників галузі, ДОМОВЛЯТЬСЯ
заступник до Бувалий Показати IP 3 Квітня 2014 19:46
Прості працівники галузі ходять на роботу і займаються своєю справою на відміну від таких які ганблять в першу чергу себе коли обливають брудом всіх і все.
правий бувалому до Бувалий Показати IP 3 Квітня 2014 19:49
боюсь що ти друже правий.невже ні у пустовіта,ні у чернякова не має гонору.якщо вони не временщики,а думають тримати владу на волині довго,то повинні розуміти,що ті хто посадить колісника ,затримаються в ній надовго і,без високих слів,надовго здобудуть повагу волинян.
999 до правий бувалому Показати IP 3 Квітня 2014 19:56
на *** солі йому насипете.
777 до 999 Показати IP 3 Квітня 2014 20:47
потрiбно буде i тобi насипем!!!
не лівий до правий бувалому Показати IP 3 Квітня 2014 21:03
То чого ж такий кіпіш? Нехай губернатор-батьківщинівець Пустовіт і "посадить колісника"! Чому ж він уникає шансу затриматися на цій посаді надовго і, без високих слів, надовго здобути повагу волинян? Прапор - в руки! Гонор - в штани....
не лівий до Бувалий Показати IP 3 Квітня 2014 20:52
Не кожен хто був алий - бувалий. Черняков справді працював в Турійському ЛГ. Перший раз по1991 рік лісником Турійського міжколгоспного лісгоспу, коли Колісник був директор Цуманського лісгоспзагу і відношення до Турійського ЛГ не мав жодного. Потім рік, з 2003 до 2004, Черняков теж працював в Турійському лісгоспі. Справді в цей час Колісник, як генеральний директор, очолював держоб'єднання «Волиньліс». Правда щодо чернякового служіння "режиму Колісників" тут є деяка неточність. З таких підстав можна звинуватити усіх тисячі лісівників Волині, які мали честь добросовісно працювати в галузі охорони лісів. А правда то в іншому - видать Колісник таки добре служив тогочасній владі, бо Колісник взяв у руки Волинське обласне управління лісового господарства у 2005 році при ющенко-тимошонковій "кааліциі". А Черняков в цей час розбудовував партосередки "Свободи" і працював директором ПП «Євросервіс-Любомль». То якому режиму служив в цей час Колісник? Хто дав йому путівку в життя? Чи не однопартійці нинішнього губернатора області? Домовилися? Біографічні дані взяті з відкритих джерел мережі Інтернет...
не лівий до правий на додачу Показати IP 3 Квітня 2014 20:30
Черняков фактично заявив, що листа від Пустовіта ще не отримував. І відмовився коментувати інформацію з Фейсбуку. Бо намалювати будь-який документ і розмістити його в інтернеті це справа десятка хвилин. Так що ні про яку фальчифікацію Черняков не говорив. Не правИй таки правий. Черняков, судячи по тексту, повідомив, що Колісник працювати не буде. Це є факт. І це вже результат. Все решта про "героя" і "побоїться" - від лукавого. А нагородження державною нагородою здійснює Президент, в даному випадку - в.о. Турчинов. Член "Батьківщини". Погодження на нагородження дає голова Волинської ОДА Пустовіт. Теж член "Батьківщини". Так що всі питання про присвоєння Коліснику "героя" - до них... Чи вони колісників бояться?
лівий сектор Показати IP 3 Квітня 2014 19:39
правильно.робочий день закінчивсь і всі працівники галузі сідають за компютер щоб обісрати один одного а завтра будуть дивитись один одному в очі і розказувати про свою повагу один до одного та любов до галузі.ітак продовжуєтся з виходом кожної мильної бульбашки про колісника.шановні працівники - не поважаєте колісника поважайте хоча б себе ви всі жерли і жерети з цього корита хати будували дітей вчили квартири купляли а тепер тримай жида.ото колісник нажив собі команду.та ви любого начальника готові згноїти.ось такі ви працівники лісової галузі......
правий лівому сектор до лівий сектор Показати IP 3 Квітня 2014 20:19
волинські лісівники перестаньте боятися,втягувати голову в плечі при слові колісник,воно вас теж боїться і не чіпає нікого хто перед ним не тремтить.вбийте в собі раба та візьміть на сокири колісників та таких як вони.статьте нарешті вільними людьми!
лівий сектор до правий лівому сектор Показати IP 3 Квітня 2014 20:23
та ніхто нікого не боїтся.проблема в тому що народ плює сам в ту тарілку з якої їсть.
валюха Показати IP 3 Квітня 2014 20:24
чую дух софї......................
iнженер Показати IP 3 Квітня 2014 21:23
колicник за першi декiлька рокiв свого правлiння перетворив професiю простого лicника з шанованоi i вiдданоi cвоiй справi людини на злодiя та злидню....ГАНЬБА тобi i НЕПОВАГА генерале!!!
лісник до iнженер Показати IP 3 Квітня 2014 23:27
а я думаю що то справа не в коліснику а в кадрах він завжди довіряв своїм кадрам де в лісгоспах хороші керівники і кадри там ще і порядок.
свiдомий до iнженер Показати IP 3 Квітня 2014 21:36
твоя правда...зараз майстер лicу найбiльший злодiй лicу....бо вся робота на майстру , а всi шо зверху-п'явки!!!!
працюючий Показати IP 3 Квітня 2014 23:22
то якої ти маттері пявко сидиш у лісника на шиї а як гнидники приїзджають в ліс то поки невипють всю кров і гроші додому неїдуть то це що колісник виноватий .його вина що олухів і хапуг-бездарів тримав біля себе.оце команду підібрав собі - гнати втри шиї цю команду бо інакше в галузі з такими кадрами порядку ненаведе ні колісник ні будь-хто хто прийде на його місце.
я до лівого сектору Показати IP 4 Квітня 2014 11:04
100% я з тобою згідний
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 18:18
Ліс по квоті віддали "Свободі". І так все інше поділили по квотах в державі. А за , що ж тоді гинули наші хлопці на майдані. А Пустовіт маріонетка в руках " так званої кадрової комісії"і підписувач листів до міністрів. Своєї думки не відстоює. В області безвладдя. Все це " вилізе нам боком ". Але сьогодні ніхто не думає про людей. Ділять посади. ЛЮДИ ЗРОБІТЬ ВИСНОВКИ! ВІДКРИЙТЕ ОЧІ !!!!!
Я до Лучанин Показати IP 7 Квітня 2014 16:54
відкрили.... і вже давно.... але ще багато сонних... і таких.. які просто проснутися не можуть
прокурор Показати IP 28 Грудня 2014 13:40
В Україні не відбувається боротьба з корупцією, тому що у влади немає політичної волі для цього. Сінгапур допоможе. Колісники люди які заслужили розстріл з конфіскацією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus