USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-нардепа з Волині розшукує Інтерпол

15 Червня 2015 19:38
Колишнього народного депутата України від Горохівського округу № 20, екс-керівника державної кампанії по експорту та імпорту товарів і послуг військового і спеціального призначення «Укрспецекспорт» Сергія Бондарчука оголосили у міжнародний розшук.

Про повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на оголошення про розшук на офіційному сайті Інтерпола.

Вказано, що він підозрюється у присвоєнні, розтраті державного майна в особливо великих обсягах.

Так, 21 січня військова прокуратура оголосила йому про підозру в заволодіння $7,4 мільйона доларів засобів кампанії.

«21 січня 2015 р. зазначеному посадовцю оголошено підозру за частиною 5 статті 191 (заволодіння шляхом зловживання службовим становищем чужим майном, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та частиною 2 статті 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. 29 січня ц. р. слідчий суддя Печерського райсуду м. Києва надав дозвіл для його затримання та приводу до суду для розгляду питання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Також за клопотанням слідчого судом накладено арешт на майно підозрюваного – грошові кошти у сумі 10 млн дол.. США в одному з українських банків та 2 автомобілі «Range Rover» загальною вартістю понад 2 млн грн», – деталізувало Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

У лютому 2015 року МВС оголосило Бондарчука в розшук.

Як повідомляє «Волинська газета», поява юного та рожевощокого Сергія Бондарчука на Волині була загадкою.

«Як сьогодні пам’ятаю візит до Луцька Віктора Ющенка (на той момент – голови правління НБУ) та його прес-конференцію в Навчально-методичному центрі профспілок області. Розлого та харизматично відповівши на всі запитання, Віктор Андрійович насамкінець дістав із кишені вчетверо згорнутий аркуш паперу і перед телекамерами (це було потрібно для виготовлення майбутніх рекламних роликів кандидатів) закликав волинську громаду підтримати 31 березня 2002 р. «чесних та порядних кандидатів» – Сергія Слабенка, Володимира Бондаря і… Сергія Бондарчука», - пригадує автор публікації Володимир Данилюк.

Патріотично налаштований волинський люд почув Віктора Андрійовича. Всі троє з величезним відривом перемогли провладних конкурентів, а Сергій Бондарчук поклав на обидві лопатки навіть тодішнього владного важковаговика – першого заступника голови облдержадміністрації Віталія Зарембу: 56,58% підтримки! І тоді, і зараз ніхто не міг зрозуміти, як горохівчани, турійчани та жителі Луцького і Рожищенського районів могли проголосувати за людину з Києва, яка до виборів на Волині ніколи не бувала, після служби в армії служила в СБУ, а на момент волевиявлення, кажуть, була шофером чи охоронцем якогось олігарха, - йдеться у публікації видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
ми Показати IP 15 Червня 2015 19:45
це депутат облради. керівник обласного центру зайнятості Рая Кучмук просувала його в депутати по округу за що і отримала сьогоднішню посаду і десятки тисяч доларів на виборах
віктор до ми Показати IP 16 Червня 2015 10:56
не просто депутата а й героя україни...це все любі друзі ющенка з руками які ніколи не крали
Лучанин Показати IP 15 Червня 2015 20:01
Я вже злякався за вас, думав, що палицю шукати почали
Анатоль_ Показати IP 15 Червня 2015 20:05
А що так?
Giulia Показати IP 15 Червня 2015 20:20
Раїса нагребла добре,я знаю добре.Я особисто просилаБондарчука допомогти на дитячий садок і він пообіцяв.Привезла Кучмучка книжки для дітей і сфотографувалася нз дітьми ,щоб показати що вона привезла гроші.
Волинянин Показати IP 15 Червня 2015 20:48
"підтримати 31 березня 2002 р. «чесних та порядних кандидатів» – Сергія Слабенка, Володимира Бондаря і… Сергія Бондарчука», - пригадує автор публікації Володимир Данилюк". Добре що Бондара не розшукують, а сам знову преться у владу, непотріб.
Всезнайко до Волинянин Показати IP 15 Червня 2015 21:56
І вони не регіонали, а майдануті... Прошу звернути увагу.
це Показати IP 15 Червня 2015 21:13
все писанина,потрібно вже думати про осінь.
123 Показати IP 15 Червня 2015 22:57
а ще в розшуку екс депутат від свободи Вікторов Олександр Олександрович. місце його перебування відоме діючому заступнику Пірозіку.
ми до 123 Показати IP 16 Червня 2015 10:59
вікторов друг вітіва...саме вітів кришував його злодійські оборудки
НАРОД УКРАЇНИ Показати IP 15 Червня 2015 23:34
а коли проклятого народом україни індексаційного вора яйценюка-******* почне шукати інтерпол ??????????????
Всезнайко до НАРОД УКРАЇНИ Показати IP 15 Червня 2015 23:37
І Куля лоб шукатиме...
факт Показати IP 15 Червня 2015 23:49
А "правдивий" Данилюк про себе нічого згадати не хоче? Швидко будьоновки міняє!:)
Анонім Показати IP 15 Червня 2015 23:56
А что он первый? Ведь кое кто из правительства не может выехать в ЕС, так как его сразу же потянут в суд по заявлению "клятого ригонала". Надеюсь и сами найдете, о ком я говорю.
фортуна Показати IP 16 Червня 2015 09:00
Палицю як і "групу" з Континіума чекає велике і гучне майбутньє
Волинянка Показати IP 16 Червня 2015 09:36
Це ще раз доказує, що ми дійсно не народ, а дураки і раби. Одна нечисть з Києва, підставна особа, ворюга обікрав Волинську область і накивав пятами.А вони ж всі такі при владі.Люди просніться за кого голосуєте? Не за кого не можна голосувати. Хай візьмуть наших сусідів,які виросли з нами і ми їх знаємо з малечку.Можливо щось і зміниться,доки накраде собі він сам. Але ж до корита потрапляють тільки ці,що мають мільйони, простий,чесний люд, який не накрав грошей туди не втраплять. А заробити в наш час мільйони нереально, зарплата копійки, пенсії також наші .До чого докотилися, куди котимось.Видно скоро Бог усіх нас зупинить, а зупинить жорстоко.Зупиніться ворюги,бо згорить Земля і всі діла на ній.Бог не прибавить віку, світом править сатана

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus