USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-працівник ДАБІ у Волинській області організував хабарницьку схему

17 Січня 2019 18:49
У Києві затримали посередницю в передачі неправомірної вигоди службовим особам Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

У межах розслідування кримінального провадження про вимагання та одержання неправомірної вигоди службовими особами Державної архітектурно-будівельної інспекції України працівниками прокуратури Волинської області спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки у Волинській області 17 січня 2019 року у місті Києві після передачі неправомірної вигоди в сумі 550 доларів США затримано посередника – колишнього начальника відділу ліцензування ДАБІ України.

У ході досудового розслідування встановлено, що колишній працівник Управління ДАБІ у Волинській області, за попередньою домовленістю із затриманою, з метою власного збагачення, виступаючи посередниками, вимагають та отримують неправомірну вигоду в розмірі від 800 до 1 500 доларів США від представників юридичних та фізичних осіб для подальшої передачі частини коштів службовим особам Державної архітектурно-будівельної інспекції України за позитивне вирішення питання про видачу ліцензій на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками.

Зараз тривають обшуки в оселях фігурантів та провадяться інші слідчі дії задля встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину.

По завершенню слідчих дій вирішуватиметься питання про оголошення зловмисникам про підозру у вчинені кримінальних правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
На жаль Показати IP 17 Січня 2019 19:08
Управління ДАБІ у Волинській області це хронічно хвора структура. Системно два рази в рік "беруть" з грошима або посередників або працівників. І ніщо їх не вчить, наступають на ті ж самі граблі.
Москаль Показати IP 17 Січня 2019 19:46
На жаль, хронічно хвора структура держави.
До На жаль і Москаль Показати IP 17 Січня 2019 22:02
Ніякою хворобою ніхто там не страждає. А діє добре вибудована, спущена і благословлена зверху ієрархічна система поборів. Розміри такси запитайте у першого попавшого замовника, проектанта чи будівельника. Якщо з ними все ясно, то чого не діє правоохоронна система ? Приклад . Чим закінчився процес із взятим під білі ручки їхнім начальничком в області ? Пшиком ! А то означає, що і рицарі плаща і кинжала не такі вже і рицарі, м'ягко кажучи. А таке не тільки в ДАБІ . Чим закічився процес із падаючими літаками з цигарками, хабарниками із облспоживспілки, прослушкою в технічному університеті, п'яними прокурорами і суддями, деклараціями чиновників в ОДА і т. д. і т. п. Багато пшиків ! Треба кликати лісника !
Степан Федорович Показати IP 17 Січня 2019 23:40
Варто ще принлянутися до Держбудекспертизи. Тарас Петрович Шевчишин звільнився і почалася анархічна форма правління. Експерт Денисюк Леонтій Григорович, як може такий ‚ експонат‘ працювати в державних органах.Куди дивляться владці???
Лучанин до Степана Показати IP 18 Січня 2019 14:19
Експерт Денисюк Леонтій Григорович, - це хороша доброзичлива людина і професіонал своєї справи, якщо ви до нього по хамські то і він вам тим самим відвовість, для нього нема різниці чи ти інженер чи високопосадовець, насамперед кожен повинен залишатись людино. Я багато років працював з цією організацію, і жодного разу не виникало проблем. І попрошу даного експоната не поливату брудом. Чи Ви є Головним Експертом людських якостей Планети "Земля" ????????
Людмила Показати IP 19 Січня 2019 01:23
Я працювала з Льоньою давно, ще коли він був просто кошторисником. Він завжди був ‚ сином голови колгоспу‘, ніхто про нього не сказав би хорошого слова. Перед сильним гнути спину навчився, а з людьми спілкуватися ні. Роздайте анонімно анкети його колегам і 9 з 10 напише слово ХРЮ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus